Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przystojny facet nie umiem się skupić

Polecane posty

Gość gość

chodziłam sobie po pracy na zajęcia sportowe z pewną grupką znajomych, graliśmy zwykle w siatkówkę albo w koszykówkę, czasem w nogę, tenisa stołowego - co nam przyszło do głowy. Było super. Zawsze wracałam zlana potem, zrelaksowana. A teraz dołączył do nas kolejny gościu, znajomy kolegi, facet jest tak przystojny, wysoki, na dodatek widać, że chodzi na siłownię i ma idealne ciało, ma twarz przepiękną jak z żurnala. Zamiast grać patrzę się na niego. Nie potrafię grać jak on jest, nie umiem się skupić. Niby to fajnie, że taki przystojny facet gra z nami, ale ja bym chciała się zrelaksować, pograć sobie jak zawsze, a teraz to się stresuję, że on uzna, że nie umiem grac dobrze, albo co sobie o mnie pomyśli. Facet nie jest jakiś inteligentny ani nic z tych rzeczy, nie podoba mi się inaczej niż tylko z wyglądu! Ale właśnie jesli chodzi o wygląd to jest bosssski! Sport stracił dla mnie sens, nie umiem skupić się na grze. Ostatnio jak graliśmy w kosza, moja drużyna przegrała z jego 5:18. Ja prawie wcale nie grałam, byłam nieobecnym graczem, nigdy nie przegraliśmy z takim fatalnym wynikiem, ale u nas było mniej zawodników- o mnie! nie mogłam się skupić ;-( przystojni faceci sa strasznie męczący ;-(

Gość gość
czy jest szansa że on zakisi ogóra w mojej foremce?