Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczony28

DO FRAJERÓW, PRAWICZKÓW I INNYCH COŚ OD FACETA

Polecane posty

Gość doświadczony28

Słuchajcie frajerzy, prawiczki i inni podobni jak zakochani w kobietach które mają was w d***e i najwyżej tutaj torby siedzą i się brandzlują anonimowo że mogą się poczuć ważne bo w domu c***a znaczą. Zamiast słuchać i dyskutować tutaj z k**********i w sponsorskich relacjach, sfrustrowanymi i zakompleksionymi i słuchać durnych rad od takich które nigdy by się do nich nie zastosowały jak to fcet powinien podrywać kobietę, że powinien wychodzić, zagadywać. Skończcie słuchać tego p********ia. Dorośnijcie k****. Do kobiety zagadywanie dla zagadywania zaprowadzi was najwżej do psychiatryka, do piachu czy wakuje was w depresje jak was będzie zlewać. Przyjmijcie radę od faceta który tutaj trafił sprawdzając co jego laska robi w necie. Jak się czyta te spuszczania się tych k***isznów które dają dupska za monetę to się żal robi jakie wam dają rady. Zrozumcie cymbały jeżeli laska wam p******i "powineneś wychodzić, powinieneś kogoś poznać" to to nie są rady tylko oklepane zwroty którymi spuszcza was na drzewo i dowartościowuje się prawiąc wam morały bo w chacie siedzi i jakiemuś obszczymurowi c***a jedzie za monetę. Podejdziecie do takiej i co dostaniecie ? Najwyżej kolejne dobre rady aby się znów frustratka jedna z drugą dowartościowały. Zrozumcie , że laski obecne w Polsce są w większosci zakompleksione na punkcie monety, nieudolne, leniwe, zdesperowane, niedowartościowane, bez poczucia własnej wartości i znaczenia. Jak tylko poczują nad wami przewagę czy będą wam mogły dawać rady jak macie podchodzić do dziewczyn czy jak macie sobie układać życie to im estrogen do łba j***e i są czują się lepsze, ważniejsze i dowartościowane. Bo w chacie jadna z drugą albo nie ma faceta albo była zdradzana, albo siedzi cicho bo byle zgred jej daje monete i utrzymanie za jechanie kija.

Gość gość
Jak czytam to co wypisujesz to myślę,że już wolę tego "frajera prawiczka" :]

Gość gość
Słuchajcie więc. Pierwsze co to przestańcie cakowicie wypisywać na tym forum. Pierdolcie je z góry na dół bo tutaj jak wyżej same desperatki które się dowartościowuję i wspólne brandzlują i dowartościowują bo w chacie nie mogą bo stary patrzy i słyszy i tam są grzeczne. Jebać je. Po drugie. Nie wdawajcie się z kobietą w żadne dyskusje. Po trzecie weźcie prysznic ogolcie się. Po czwarte , spójrzcie w lustro i zobaczcie czy nie wyglądacie jak fleja. Po piąte przejrzyjcie swoje cv i zobaczcie gdzie możecie znaleźć robotę za dobrą kasę (tylko nie mówię że macie komuś zajebać) tylko nawet na budowie w Germani czy układając cegły w UK. Jak nie w PL to wpierdalajcie za granicę jak macie możliwość bez żadnych wyrzutów sumienia. Po szóste zaróbcie kasę. Jak będziecie mieli ciuchy, chatę, furę i kasę idziecie do knajpy,dyskoteki, klubu i nie będziecie musieli z siebie robić idioty zagadując jak wam te kurwiszony zdesperowane radzą. Macie monetę to one będą zagadywały do was. Wtedy będziecie mogli liczyć na ich poszanowanie i nie bedą wam pierdoliły żebyście gdzieś wychodzi gdzie możecie poznać inne, tylko same będą chciały być z wami i wręcz nie będą chciały abyście gdzieś wychodzili, chyba że z nimi bo będą sikały w gacie że im moneta się zwinie do innej siksy która pociągnie wam tam. Jak laska wam prawi morały i mówi że powinniście gdzieś wychodzić czy jak sobie układać życie to jedyne co powinniście zrobić to jebać kurwe i niech spierdala jej powiedzieć. Moneta. Na to lecą fajne laski. Nie słuchajcie tego świętoszkowatego pierdolenia. Zobaczycie że jak podejdziecie do takiej z monetą to już nie będzie wam pierdolić żebyście wychodzili kogoś poznać, nie będzie was wyśmiewałą że nie potraficie zagadać prawiczki, tylko jebnie standardowy w takich sytuacja durny uśmiech i chętnie z wami pójdzie, a sobie powie że tak to już w życiu jest, że nie szuka ideała, że w sumie to możeicie być. Ale wam tylko przyjemności i uśmiech wtedy. Grzecznie i bez marudzenia. A za waszymi plecami to będzie sobie gadła później na frach jak to i się mądrzyła przy koleżanakch i prawiła morały innym frajerą którzy może się w niej będą kochać czy co tam im odjebie. Dla was będą grzeczne. Słuchać stosować. Dziękować nie musicie.

Gość radek 30 lat krk prawik
ale ja chce być prawikiem i nic tego nie zmieni, pieniądze itp. Ja jestem prawikiem poniekąd z wyboru - jak byś miał 13 cm to też byś był. Nawet jak poznam dziewczynę to przy zbliżeniu ściągne spodnie i będzie śmiech na sali. Wolę sobie tego oszczędzić, tego upokorzenia. Jak bym miał 20 cm trowego to wiesz mi że ruhałbym bez opamiętania, bo psychike mam ok, tylko te 13 cm to jednak...nie pozwala człowiekowi na zawiele

Gość doświadczony28
Wodzu io tobie podobni k***a weź nie pierdol bo żal. Jak laska zobaczy, że masz monetę to to ci tak pociągnie te 13 cm że odlecisz w k***a nirwane. Jesteś prawikiem nie z wyobru tylko monety nie rzuciłeś. Jak będzie chciała 20cm to sobie takiego znajdzie na boku, ale jak ty będziesz dwał jej monete to poj***e się na boku z jakimś osłem , a później jakby nic wróci do ciebie z uśmiechem i jeszcze lepiej ci pociągnie abyś się nie domyślił. Znałem taką jedną k*******nię w takiej wiosce pod Krakowem gdzie biznesy . Super dupa po liceum i k***a myslisz ze dała takiemu co ma 20cm i więcej ? Poszła z takim spaślakiem który miał małego ale jego stary miał sporoą firmę i kasę mu dał. Dorośnij k***a wodzu i zacznij robić co napisałem.

Ej nie wiem czy zauważyłem ale sam poleciłeś wychodzenie z domu (na dyskoteke) a ja na dyskoteke nie pójdę bo co ja bym tam robił niby? Nie mam tam racji bytu, nie mam ochoty podpierać ścian.

Gość gość
polać!!!

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
wrzuć monetę, wrzuć monetę

Gość gość
te, wodzu, chyba masz trochę nasrane z tą monetą. radziu prawiku - mój chłop ma 13 cm. normalny fiut, wydziwiasz.