Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona899

Zonaty

Polecane posty

Dziewczyny, pisze do Was bo mam problem. Zawsze uwazalam ze kobity który przyczyniaja się do rozpadu związku, a tym bardziej związku malzenskiego sa nic nie warte... a sama zaczelam w to brnac. Hmm poznałam go na portal randkowym, milo się pisalo i zaproponowałam kawe. Zgodzilam się ale sprawdziłam profil... i hmm pisze w związku. Wiec napisałam mu ze pisać możemy ale zadnej kawy nie będzie poniewa z zajętymi się nie spotykam. Poza tym okazało się ze ma zone. Był idealnie w moim typie 2 m wzrostu dobrze zbudowany. miałam problemy w pracy i udało mu się mnie nakusic na kawe.... naprawdę nic więcej nie było po prostu kawa i mila rozmowa. Czulam się przy nim komfortowo a co najważniejsze czułam się sobą... pozegnalismy się i stało się cala noc nie spalam tylko myslalam o nim... potem była kolejna kawa i kolejna... ja nie jestem mu tez obojetna... procz pocalunkow nic więcej nas nie laczy bo wie dobrze ze nie ma co liczyc na sex... co mam robic?

Gość gość
Skończ to bo zostaniesz ze złamanym sercem. On nie odejdzie od żony.

Wiem, masz racje. Pytajac się go wprost co zrobi jak się zakocha, odpowiada za każdym razem,ze ja zostawi tym bardziej ze ona wiecznie jest w delegacjach, gdyż sama takie zycie wybrala... ale nie chce mi się wierzyc ze on ja zostaw...

Gość gość
Nie zostawi, bo jak by tego chciał, to by się rozwiódł. Nie wiesz w jego bajki, oni zawsze tak się tłumaczą, żebyś wpadła w ich sidła. On szuka kochanki. Wciągnie cię w to bagno wykorzysta seksualnie i zostawi jak się żona dowie. I będzie się przed nią tłumaczył, że Ty nic nie znaczysz, że to tylko seks. Chcesz tego? Jak nie skończysz tego teraz, to jeszcze bardziej się zaangażujesz. A jak zaczniesz z nim uprawiać seks, to wpadniesz po uszy. Są wolni i też fajni :) Wiem, że teraz jesteś sama i on Ci się wydaje ideałem, ale znajdziesz kogoś innego, bez żadnych komplikacji. Chcesz być tą drugą i się ukrywać po hotelach? Stać Cię na więcej :) Zobacz jaki on jest perfidny, celowo szuka kochanki i nawet nie ukrywa że jest w związku. Chcesz być z kimś takim, kto oszukuję swoją żonę?

Hmm tak ja I bez seksu wpadlam po uszy... a co dopiero hak byśmy się bardziej zblizyli.. konto na portalu randkowym on usunal ja nie... podobno czul się samotny... :(