Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie Bronisława ale tak szczerze?

Polecane posty

Gość gość

Darujcie sobie bełkot pseudopolityczny. Tylko uczucia i odczucia związane z jego osobą

Gość gość
nienawidze dziada 😡

Gość gość
Stary p.i.e.r.d.o.l.a .mistrz gaf

Gość gość
ja też patrzeć na niego nie mogę.dość KOMORRA.

Gość gość
Dlaczego go nienawidzisz? Nie pytam za co tylko DLACZEGO? Przecież nic tobie nie zrobił

Gość gość
Taki sobie. x Ale wszystko jest lepsze od kartofli w Pałacu Prezydenckim. Ostatnim razem mało wojny z Rosją nie wywołali i przez swoją megalomanię samolot w końcu rozwalili :(.

Gość gość
był taki jeden coo założył o nim blog z miłości ale komór w swej skromności go rozwiazał:)

Gość gość
Nie pieprz glupot .Jaka wojne ? Czego brednie gadasz .Zobacz jak Rosja poniewiera teraz PO i Komorowskim .Glupek

Gość gość
Jestem patriotą,ja się nie liczę,mój kraj on i jego partia zrujnowali,rozsprzedali i zabijają polaków,opozycję mało jeszcze?

Gość gość
Faktycznie... Blidę zabiły... O cholera, przecież wtedy kartofle rządziły ! To prawda, ze MORDUJĄ opozycję.

Gość gość
tak

Gość gość
Blide zabili ? Kto ? Niewinna i sama w leb sobie strzelila ? idiota .A policja do Blidy tez tak sobie przyszla ? Bez zadnego powodu prokurator do niej policje poslal ? Walnij sie w pusty klocek

Gość gość
uwielbiam Pana Bronka , chciałabym by już zawsze był moim prezydentem

Gość gość
Nie policję, tylko abwerę i nie prokurator, bo prokuratora abwera wpuścić na miejsce morderstwa przez pól dnia nie chciała. Dopiero, gdy panienka z abwery zmieniła mundur i zmyła z ciała ślady prochu, prokurator wszedł do domu. Tyle, ze jej mąż woli spokój, bo i tak wiadomo, że tego kto kazał Blidę zabić, nikt w tym kraju nie ukarze.

Gość gość
Udowodnil ze właściwie Polsce prezydent jest nie potrzebny :-):-):-)

Gość gość
facet z układu tyle że spokojny

Gość gość
Po prostu psy gończe Prezia osaczyły Barbarę Blide co doprowadziło do śmiertelnego postrzelenia się w klatkę piersiową. Co ty chcesz udowodnić tumanie jeden? Że każdy kto strzela do siebie ma coś na sumieniu?

Gość gość
Faktycznie. Znajomy z policji mówi, że samemu nie da się postrzelić, tak jak to ponoć śp. Blida zrobiła. Ktoś musiał jej pomóc. To dobre UBeckie zwyczaje, by do szanowanych obywateli opozycji wpadać z karabinami nad ranem :D.

Gość gość
Ja wiem, co widziałem wtedy i jakoś nie mam ochoty oglądać tego znowu. Kto nie idzie z nami ten przeciwko nam Kto nie idzie z nami ten wróg Niszczyli każdego, kto prezesa śmiał nie kochać :(.

Gość gość
Posluchajcie tak prywatnie górników, mafia węglowa dziala w najlepsze, ruski węgiel sprowadza...Tu jakiś ruski troll siedzi na kazdym temacie o kampanii prezydenckiej. Im bardzo zalezy, by taki posluszny, bezwolny Bronek nadal był prezydentem. Osobiście nie lubię protekcjonalnego tonu, takiego rubaszno-jowialnego, jak do glupiego dziecka. Za to go nie lubię.

Gość gość
Miało być o Bronku a wy o tej złodziejce Blindzie nawijacie.

Gość gość
Jedyny wyrok wydał na nią wredny kurd**el. Zapewne jesteś jego wyznawcą. Dlatego jak każdy PRAWDZIWY katolik obrażasz ludzi nieżyjących. Oni w mordę dać ci za to nie mogą :(.