Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość44

Dziewczyna nie chce się zdeklarować

Polecane posty

Gość gość44

Witam Poznałem dziewczynę na portalu randkowym jakieś półtora tygodnia temu. Z początku widzieliśmy się co parę dni teraz widzimy się codziennie. Gdy się żegnamy ciężko nam się rozstać. Pytam się kiedy znowu się zobaczymy, a ona zawsze mówi, ze jutro. Chciałem zaznaczyć, że się już całujemy i nawet mamy nasz pierwszy raz za sobą. Było wspaniale. Jestem osobą stała w uczuciach i dziele je tylko z jedną osobą więc ostatnio zapytałem się jej: Czy możemy być razem, może już nawet jesteśmy ? Ona mi odparła: Nie, jeszcze nie musimy się lepiej poznać. Ja nie chcę się deklarować, nie chcę się uwiązać na razie. Ja się zawiesiłem, ona to zobaczyła i powiedziała: Przepraszam, teraz doszło do mnie jak to zabrzmiało. Nie mam zamiaru się z nikim innym spotykać wiem jak to jest, bo sama tego doświadczyłam jak mnie oszukiwał wcześniejszy partner. Noo i tu mam już straszny mętlik. Niby w dzień w dzień chce się widzieć, widać i z resztą to czuć, że darzy mnie uczuciem lecz nie chce się wiązać. Ja niestety tego potrzebuję, potrzebuję stabilności mam 28 lat i chcę mieć bliską osobę. Nie wiem czy ona po prostu chce sobie furtkę jakąś zostawić otwartą. Ja jestem osobą konkretną. Jak jestem z kimś to na całego i dlatego trochę mnie bolą te jej słowa tym bardziej, że nie jestem człowiekiem który skacze z kwiatka na kwiatek, a już tak bliski kontakt jak sex dużo dla mnie znaczy. P.S Jak ją podejść, w jaki sposób ją ewentualnie rozszyfrować. Proszę o pomoc, bo naprawdę się martwię. Widzę też, że dalej zagląda na ten portal. Mówi, że już pakietu nie ma i tak sobie patrzy. Jej koleżanka też tam ma konto i mówi, że zdjęcia ogląda jak jej podeśle. Nie wiem co o Tym wszystkim myśleć. Naprawdę mi na niej zależy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować