Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestać o nim myśleć gdy rażenie się prądem nie wystarcza?

Polecane posty

Gość gość

Chcę sobie go nie wybić z głowy a on mi się śni czasem go widuję. Za każdym razem gdy łapię się na myśleniu o nim w domu to raze się prądem. Poza domem szczypie się albo wyrywać włosy ale to i tak nie pomaga, co robić?

Gość gość
Odwiedzić psychiatre polecam. Albo podejdz od tylu do konia i wystrasz go. Da ci takiego kopa ze'ozdrowiejesz:-)

Gość gość
hmm nic dziwnego, ze cie zostawił, kto by chciał się z wariatką wiązać? Rażenie prądem, wyrywanie włosów??? Rodzina do psychiatry cie jeszcze nie zaprowadziła?

Gość gość
Nigdy nie byliśmy razem. Do psychiatry? Toż ja sama w laboratorium behawioralnym pracuję.

Gość gość
Razisz się prądem? Heh. Serio? :P Nie żartuj. Jesteś lepsza odemnie. Ja wypisuje sobie listy w ktorych się obrażam i próbuje wbić soie do głowy, e nie jestem nic wartaa

Gość gość
Tak raze się małym napięciem. To nie jest niebezpieczne o ile nie nosisz rozrusznika . Dzięki Twój sposób też jest ciekawy. Wykorzystam go. Będę sobie pisała listy od niego do mnie, w których będzie mnie obrażał i groził śmiercią. Może to mnie zniechęci. Ja wcale nie jestem wariatka.

Gość gość
Pomysł

Gość gość
Op

Gość gość
Up