Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca675

Objaw ciąży?

Polecane posty

Gość Pytajaca675

Od niedawna staram się o dziecko. Od 3 dni mam bardzo gęsty mocz, aż z trudem "poruszał" się dziś po teście ciążowym. Do terminu miesiączki jeszcze tydzień. Miała tak któraś z Pań? Może to być objaw ciąży?

Gość gość
nie wkrecaj sobie zrob test po terminie @

Gość gość
Boże dziewczyny! Czego wy nie wymyślicie! Opanujcie się trochę bo za chwilę któraś napisze że boli ją dupa i czy to objaw ciąży. Ja też się staram o dziecko już ponad rok ale nie mam takich jazd.

Gość gość
ja tez juz prawie rok i na poczatku tez mialam takie fazy juz mi przeszlo zaczynam kolejny etap z gonatropinami clo nie chce bardzo dzialac to nie takie proste zajsc w ciaze.Twoj gesty mocz o ciazy nie znaczy tym bardziej ze jestes tydzien przed okresem.Wyluzuj bo zglupiejesz.A tak w nawiasie to ja w zyciu bym na to nie wpadła doszukiwalam sie objawow w bolacych piersiach itp ale mocz?

Gość Pytajaca675
Niestety wszystko co się dzieje teraz ze mną a nigdy wcześniej mi się nie przytrafiło, jest potencjalnym objawem ciąży...Poczytałam teraz trochę i może to być objaw jakiś chorób nerek więc może do testu ciążowego pójde raczej zrobić badania ;)

Gość gość
wiem mialam to samo daj na luz

Gość gość
Nie ma obiektywnych objawów ciąży przed terminem miesiączki i to jeszcze tydzień! Gdyby ewentualnie była ciąża, to dopiero dochodziłoby do zagnieżdżenia. Nie wymyślaj.

Gość gość
To wszystko Twoja wyobraźnia. Sama starałam się 4 lata i wiem, jakie objawy podsuwa psychika jak człowiek bardzo chce. Tez miałam różne objawy, których „wcześniej nie miałam”. Wyraźnie odczułam to także niedawno już mając dziecko, kilka miesięcy nie było możliwości zajścia i nie miałam żadnych objawów, raz się „starliśmy” i zraz miałam wielki ból piersi, „powiększone brodawki”, „częściej” oddawałam mocz i …Oczywiście ciąży nie było, a w kolejnych miesiącach bez „starań” żadnych objawów nie miałam.

Gość gość
jak masz gesty mocz tzn cze za malo pijesz zacznij pic wiecej to mocz bedzie rzadszy a po nocy ja tez mam gesty mocz, i po co robisz test tydzien przed @ i tak wynik bedzie negatywny bo za wczesnie, gestosc moczu nie ma nic wspolnego z ciaza