Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę, że w Polsce jest 13% bezrobotnych

Polecane posty

Gość gość

Po prostu 13% to ludzie leniwi, bez inicjatywy, którzy nie chcą zaryzykować i założyć własny biznes. Ludzie żałośni, dla których cae życie to durne seriale na TVN

Gość gość
Tak jak dla ciebie kafeteria...

Gość gość
aha... :classic_cool:

Gość gość
Ja zaryzykowałem i załozyłem własny biznes straciłem oszczednosci i teraz zamykam i jade za Donaldem by zyło mi sie lepiej a co do13% to sie zgadza jest o wiele wieksze bezrobocie nie wszyscy sa zarejestrowani koszty zatrudnienia sa tak duze ze pracodawcy nie rejestruja pracowników i wystawiaja umowy najnizsze krajowe

Gość gość
Tak ? ...ciekawe ... mieszkam w 40 tyś.miasteczku od 2,3 lat widzę tu pustki na rynku ,w parku ...Z kimkolwiek rozmawiam -ma pracę ( nie wiem czy na umowę czy na śmieciówkę ) ...Więc jak to jest z tym bezrobociem ? U mojego syna w klasie tylko 1 !!! mama nie pracuje ...

Gość prawictwo pospolite 137
to prawda jest wiecej . Bo te 13 % to ludzie zarejestrowani w urzedzie pracy a są jeszcze tacy co nie pracują i sie nie rejestrują jak na przyklad ja Nigdy nie szukałem pracy i nigdy nie pracowałem

Gość gość
dziś "to prawda jest wiecej . Bo te 13 % to ludzie zarejestrowani w urzedzie pracy a są jeszcze tacy co nie pracują i sie nie rejestrują jak na przyklad ja Nigdy nie szukałem pracy i nigdy nie pracowałem" 30stoletni prawiczek który nigdy nie pracował a nawet nie szukał pracy, na utrzymaniu mamusi a wkleja ciągle fotki kobiet u których nie miałby szans

Gość gość
bezrobocie jest o wiele wieksze ale rzadzacym ta cyfra odpowiada aby zamocno nie denerwowac społeczenstwa ludzie nie maja pracy a zyja nie umieraja z glodu mimo ze jest zima i niema szczawiu i mirabelek niech rzad powoła specjalne oddziały policji ktura zajeła by sie robotnikami nie zarejestrowanymi ale oni tego nie zrobia bo zaraz maja protest straszenie ze firmy beda zamykac tak jak własciciele firm przewozowych dla pracownika kasy nie maja bo ledwo ciągną ale na koniec roku aby uciec z podatkami kupuja po 10 ciągników z naczepami

Gość gość
Piwosz93 to pasywny pedał

Gość gość
Czemu nie szukasz pracy? bo nie bedzie pracował na emeryture tuska

Gość gość
13%? predzej 30%. Te 13 procent to ludzie zarejestrowani w urzedzie pracy a ile nie jest zarejestrowanych?

Mi niczego nie brakuję, ja w ogóle nie piszę o seksie w przeciwieństwie do ciebie. I przestań w każdym temacie do mnie pisać frajerze. Jak nie masz nic ciekawego to napisanie to nie pisz nic.

Gość gość
No i dobry temat się skonczyl, zanim się na dobre zaczął... Przez niewyżytych seksualnie kmiotów.

Gość bogusiaz
No niestety mi też wydaje się, że jest dużo więcej ale kto wie jak oni te statystyki robią:) Ostatnio trafiłam na fajny artykuł: http://praca.gratka.pl/poradnik/art/5-5-mld-zl-na-walke-z-bezrobociem,3308683,art,t,id,tm.html dotyczący właśnie bezrobocia i widać małe światełko w tunelu i że coś zaczyna się w końcu dziać. Mnie też to wykańcza że wiecznie nie ma pracy;/

Gość prezes aquanetu
alez jest praca