Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba barlicki

Irlandia Polska marzec 2015

Polecane posty

Gość kuba barlicki

Kto będzie na tym meczu? Wiadomo już ilu będzie kibiców na polskiej trybunie? Szukamy opcji zakupu biletów - może ktoś chciałby się pozbyć?

Gość kuba barlicki
przyjdźmy licznie! kibicujmy Irlandii

Gość burmanos
Kilka tysięcy, drugie tyle będzie na trybunie miejscowych. Raczej tylko u koników możesz próbować, ale wiadomo że oni rzucą ci kilka razy większą sumę niż faktycznie kosztował ten cały bilet.

Gość prawictwo pospolite 137
nie interesuje mnie to

Gość jarmuzek
Co do biletów to zostają tylko konkursy. Np. tutaj - http://grajobilet.pl/ musisz tylko wklepać maila. Szanse zawsze jakieś jam są. Na takie mecze bilety na normalnych zasadach to możesz próbować kupić na kilka miesięcy przed meczem, a nie na 3 tygodnie.

Gość marlicki
Dodalem się do tego konkursu, szanse małe, ale czemu nie próbować? Liczę, że uda mi się - chciałem jechać na ten mecz, ale nie mam ani na tyle kasy, ani urlopu, bo jednak to nie jest tylko wyjazd na mecz, ale może się poszczęści ;-)

Gość marencki
hehe... nie będzie mnie na meczu, też dorzuciłem się do konkursu, gdyby się udało to byłoby pięknie, ale nie nastawiam się. Bardzo chciałem jechać na ten mecz, ale wiadomo - kasa nie ta.

Gość kaponek
Lewy, Milik w super formie. Obrona również w miarę się trzyma, szkoda tylko Jarzy. Na meczu nie będę, chyba że mi się przyfarci w tym konkursie, ale jednak na to szanse są raczej niewielkie. Zobaczymy - nadzieję można mieć :P

Gość marszana
Większość składu jest w formie, tylko na kilku pozycjach będziemy słabi, może być bardzo ciekawie - moim zdaniem to jest decydujący mecz, bo jeśli faktycznie wygramy, to na półmetku będziemy w zasadzie w idealnej sytuacji - jeden remis i same zwycięstwa.

Gość Karol olbrychski
Piękne mecz się zapowiada - w końcu nasi w formie, może być ciekawie. Biletu nie mam, też dodałem się do konkursu. Szkoda, że nie będzie Kuby, ale sądzę, że bez niego również sobie poradzą.

Gość pikanter
Irlandia jest do pokonania, wiem że to bardzo dobra ekipa, ale nie przesadzajmy, mamy dobrą kadrę - po raz pierwszy od lat. A co do biletów, potwierdzam - jedynie http://grajobilet.pl/ U koników może i się da, ale za jakie pieniądze?