Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak okazać mu uczucia?

Polecane posty

Gość gość

Wychowałam się niby w pełnej rodzinie, piszę niby bo z ojcem miałam bardzo złe relacje, często mnie bił, obrażał i właściwie to tak jak by go nie było. Z moją mamą relacje też były słabe bo ona nie potrafiła mnie nigdy zrozumieć i zawsze wolała moją młodszą siostrę ode mnie. Nie mam żadnych przyjaciół. Wydaje mi się, że to miało duży wpływ na moją psychikę i osobowość. W czerwcu 2013 roku poznałam przez internet trochę starszego faceta, zaczęliśmy pisać, wymieniać się zdjęciami, potem zaczęliśmy rozmawiać przez telefon. Był atrakcyjny i bardzo mnie pociągał. Po pół roku spotkaliśmy się po raz pierwszy i trwa to do dziś. Gdy się poznaliśmy on został wcześniej porzucony przez dziewczynę po długoletnim związku i twierdził, że on już więcej nie będzie potrafił się związać, że nie chce, ja szukałam kochanka i spotykaliśmy się głównie na seks ale nie tylko. Rozmawiamy ze sobą, jemy razem, spędzamy czas. Trochę jak para tylko, że nie było wcześniej mowy o uczuciach i nie dawno on powiedział mi, że czuje do mnie coś więcej i chciałby czegoś poważniejszego niż luźne spotkania. Szczerze? Ja czuję podobnie, nie jest mi obojętny, smutno mi gdy musi już iść itd.. Tylko problem jest taki, że ja mam trudności w okazywaniu innym uczuć i szczerze nie wiem co z tym zrobić. Jakieś pomysły?

Gość gość
pogadaj z nim szczerze

Gość gość
Ale właśnie jak skoro mam z tym kłopot?

Gość gość
On tez ma problem z mówieniem, co czuje? No, to żeście się dobrali...Dwoje skrytych milczków... Niech on zacznie, jest facetem, a zaraz potem ty. Co czujesz, czego pragniesz, o czym marzysz... To jest dorosłość i dojrzałość- ta umiejętność wypowiedzenia odwaznie na głos swoich uczuć i odczuć...Jeśli to ten, to będziesz umiała mówić.

Gość gość
Właśnie on nie ma z tym problemu i mówi mi otwarcie o tym co czuje. Mówił mi, że brakuje mu czegoś więcej, że czuje coś do mnie, że mnie kocha, że mu zależy..