Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swaggiexoxoxo

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Witam! 21.02 wspolzylam. Nie mielismy zabezpieczenia,ale do wytrysku wgl nie doszlo.czy moge byc w ciazy ? Ostatnia miesiaczke mialam w pazdzoerniku,takze ciezko mi wyliczac dni plodne itd. W pon.,23.02 mialam owulacje.Jak narazie objawow jako tako nie zauwazam.nie mialam krwawienia implantacyjnego,nie leci tzw.siara z sutkow,nie mam nudnosci i ymiotow,nie oddaje czesciej moczu.wiadomo,jest ryzyko,bardzo sie boje.pomozecie? Prosze o szczere odpowiedzi.pozdrawiam!dodam jeszcze ze wczoraj i przedwczoraj mialam bialy ciagnacy sie sluz jak przy dniach plodnych

Gość gość
Znowu to samo? :OWypad z tymi smutami na "Antykoncepcja/Płodność/Ginekolog" 😭

Gość młoda_mama_dwójki_dzieci
Ile Ty masz lat!? 15!!?? Opisujesz objawy ciąży z całych 9 miesięcy i doszukujesz się ich u siebie ha ha XD dałaś du** bez gumy a teraz trzęsiesz gaciami żałosne i dziecinne.

Gość młoda_mama_dwójki_dzieci
Ps: ja ostatni okres miałaś w październiku to ja nie wiem skąd Ci się owulka wzięła nagle... Ty idź do gina a nie Piz**** przed forum grzejesz!

Gość gość
Daj spokój, on już tyle razy przez ostatnie lata kopiował ten sam tekst zmieniając tylko daty, że w końcu przestał zwracać na to uwagę :D:D:D

Nie zadalam tego tematu po to by wystawic sie na czyjes oceny. Mam wystarczajaco latek,tylko nie jestem doswiadczona dlatego pytam. Jesli masz zamiar oceniac to nie tutaj.

Gość gość
Tak to jest jak dzieci bawia sie w seks

Nabijacie się zamiast pomóc:O Jeśli do lipca brzuszek nie urośnie, to nie masz się czym martwić. Pozdrawiam:-)

Gość gość
Która normalna baba zakłada konto i szuka porady na forum? ile ty masz dziecko lat? 12? bo na to wygląda, mamy XXI w. są testy ciążowe, lekarze ginekolodzy> byłas u takiego lekarza? To idz do lekarza lub na forum ginekologia. My Cie tu nie chcemy 🖐️