Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie na fb opisują wydarzenia z życia jakąś poezją albo

Polecane posty

Gość gość

sentencjami, cytatami ? np nie napisze - urodziła się córka tylko "rączki malutkie a chwyciły za serce na całe życie - Zuzia"

Gość gość
niektórzy po prostu tak wymyślnie opisują wzniosłe uczucia. Nie pasuje ci to blokuj.

Gość gość
lepiej już tak,niż każdy swój ruch ,obecność gdziekolwiek "oznaczają",za chwilę,będę informować,jestem w kiblu ..ja akurat tego nie rozumiem,po co informować cały świat,gdzie ktoś ,jest ,co robi,i z kim? ten ktoś liczy chyba na to,że wszyscy znajomi śledzą jego bogate życie,bo tu zjadł kebaba,a tam z Ryśkiem i Bronkiem pił wódkę,a w klubie puknął Wiesławę ,w toalecie oczywiście żenua.

Gość gość
moja koleżanka co weekend daje foty jak szykuje sie na imprezę, foty przed lustrem w co sie ubrała i odnośnik do lokalu którego pójdzie , po imprezie fotorelacja jak się bawiła, z kim tańczyła i jakie atrakcje były jak wyjeżdżała w góry to opis drogi którędy będzie jechać, gdzie jadła obiad - odnośnik do restauracji , następnie odnośnik gdzie wypoczywa, gdzie je, foty jak wypoczywa po zatym widać że 16 letnia córka została sama w domu natomiast inna koleżanka wstawia filmiki z imprez jakie odbyły sie u niej w domu a na drugi dzień pyta publicznie jak goście dojechali do domu i że mąż z kacem leży :O nie pojmuję tego, nie jestem w stanie

Gość gość
cieszę się,że nie jestem sama w tym zdziwieniu,moi znajomi małżeństwo-gdzie nie pojadę,co nie jedzą,i nie piją ,jest na fb,ostatnio pan mąż tej pani zahaczył mnie na zakupach i podsumował moje zakupy dość chamsko,gnałam do domu co sił w nogach,czy mi nie pierd/olnął foty i nie wrzucił tego komentarza:P:):D!-ŻARTUJĘ-oczywiście,ale stwierdziłam,że Ci ludzie chyba zwariowali,,, że tak ludzie robią,,,przekonałam się niedawno,,,,umówiłyśmy się na babskie picie,wracam do domu,a moja sis zadaje mi pytanie,,,a jak szok,skąd ona wie,gdzie byłam? bo jedna z "mądrusich" ofajkowała gdzie jesteśmy,w jakim gronie,,etc.. to chore,,, a już dzielenie się z obcymi,życiem zupełnie prywatnym to patologia