Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewice nie szanuja sie

Polecane posty

Gość gość

Twierdza ze jak byly w kilku zwiazkach i spaly z nimi to sie szanuja hahaha

Gość gość
przymiotniki razem!

Gość gość
no idiotki nie potrafią pojąć tego że my chcemy dziewic ale spoko na szczęści prawdziwi mężczyźni potrafią decydować za siebie i z reguły olewają te z zerwanym gwintem

Gość gość
jacy my? Ty, nieudaczniku.

Gość gość
do 18:07 pisząc "my" miałem na myśli prawdziwych 100% mężczyzn - samców z krwi i kości... ciebie nie :)

Gość gość
chyba miales na mysli prawikow, ktorzy panicznie boja sie zbłaźnienia przy doswiadczonej dziewczynie

Gość gość
dokładnie, prawdziwy mężczyzna nie boi się tego jak wypadnie na tle poprzedników. Autor ma kompleks mikro-penisa

Gość gość
pewnie" prawdziwy mężczyzna" (według was puszczalskich prawdziwy) też nie boi się, że nie dziewice to może być dupodajka która zaniża swoje staty, "prawdziwy mężczyzna" nie boi się że ta miała nie jednego k****a i nie jeden syf rozwinął w jej c***e jakaś cywilizacje, "prawdziwy mężczyzna" według puszczalskich nie dziewic nie mózgu nie potrafi myśleć i nie wie czego cche tylko bierze wszystkie jak leci... buahahaha na szczęście życie weryfikuje po swojemy czyli tak, że nie dziewice i samotne matki są olewane i niew są traktoirwane poważnie

Gość gość
Dzień dobry wszystkim panią ;) ! Tak z innej beczki polecam wam udział w konkursie z okazji dnia kobiet do wygrania są bony na zakupy o wartości 250 zł ! ;) : latwy.pl/dzienkobiet Mi sie udało wiec postanowiłam się pochwalić pozdrawiam Karolcia :)