Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na romantyczny wyjazd?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie wyjechać z facetem na rocznice? Marzy mi się coś romantycznego, z fajnym klimatem ale w Polsce... Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Samo miejsce nie stworzy romantycznego nastroju. Zaplanuj tam jakieś fajne spacery, kolacje z winem, jakieś atrakcje które oboje lubicie.

Gość gość
Sopot <3 A w nocy włamka na molo :D

Gość gość
też myślałam o Krakowie,fajne knajpki,spacery nad Wisłą i po Rynku fajne knajpy z muzą na zywo..

Gość gość
Żeby było romantycznie nie trzeba nigdzie wyjeżdżać, ale jak już się tak upierasz to nie ciągnij go czasem nad morze jak nie lubi morza ani nic takiego, chyba wiesz co lubi.

Gość gość
ja myślę, że kraków jest najbardziej romantycznym miastem ale swojego zabrałabym w góry, bo on je uwielbia(ja zresztą też). a tam nie dość, że jest pięknie to jeszcze spokój i tak dalej

Gość gość
wroclove

Gość gość
po co wyjeżdżać? nie ma nic lepszego niż kolacja!

Gość gość
ja uwielbiam Pieniny,spokój,i najczęściej zero tłumów

Gość gość
up

Gość gość
my w tym roku na romantyczny wyjazd we dwoje wybraliśmy góry,a zatrzymaliśmy się w hotelu w Beskidach www.hotelodys.pl mieliśmy okazję na chwilę wytchnienia od codzienności w otoczeniu pięknej,górskiej przyrody.

Gość gość
Tutaj www.hollandhouse.pl. Lepszego miejsca na romantyczny pobyt nie znajdziesz..Morze, zakochani i hotel z romantycznym, historycznym klimatem  Mój mężczyzna kiedyś tam mnie zabrał i wciąż zachwycam się tym miejscem i wspominam to, czego tam doświadczyłam. Ogromnym atutem tego miejsca, poza luksusowymi, przepięknie, stylowo urządzonymi pokojami w rozsądnej cenie, jest to, że mają tam fantastyczną restaurację, Można tam skosztować przepysznych ryb i owoców morza. Kurczę muszę tam znów pojechać, bo się rozmarzyłam 

Gość gość
Na romantyczny wyjazd rewelacyjnie sprawdzi się ta willa www.excelsior.com.pl. Byłam tam z moim facetem w tamtych roku i bardzo mi się podobało. Co może być bardziej romantycznego niż miłość, piękne góry i urokliwa willa z dużym ogrodem. Pokoje wygodne, czyste i ładnie urządzone. Polecam!

Gość gość
Myślę,że idealnym miejscem na romantyczny wyjazd we dwoje są góry! ostatnio byliśmy z dziewczyną w zakopiańskim pensjonacie www.sichlanski.pl w dzień dużo chodziliśmy po górach,a wieczory można było spędzić w ciepłym pokoju albo na komfortowym wypoczynku w strefie spa. to był naprawdę udany wyjazd.

Gość gość
Jeżeli szukacie miejsca wyjątkowego,to myślę,że doskonałym pomysłem na spędzenie romantycznego wyjazdu we dwoje może być hotel http://www.hotelmarinaclub.pl/ na Mazurach. Jest urządzony z dużym smakiem i położony w pięknych okolicznościach przyrody.

Gość gość
A może tak przełamać rutyne i wybrac się w nietypowe miejsce. Ja ostatnio bylam w Szwecji z http://polartravel.pl/ z moim chłopakiem. Musze przyznac ze wyjazd bardzo nam się udal. Wszystko było swietnie zorganizowane a poza tym ciesze się ze wybraliśmy bardziej kreatywne miejsce niż np. Paryz ;)

Gość gość
jeśli chodzi o góry to Beskidy to świetnie miejsce, warto zapoznać się z tym rejonem Polski, można tam wyjechać na romantyczny weekend czy dłuższy wyjazd, ja nocleg miałam u http://www.sielanka.ustron.pl/

Gość gość
fajny weekend można spędzić np. na Kaszubach, tam są piękne krajobrazy, można w pełni się zrelaksować, ja mieszkałam w http://www.gosciniecmalinowka.pl/

Gość gość
Już wcześniej jeden gość polecał, ale ja jeszcze się podłączę do tego -> najlepiej przez portal http://www.sopot.com - dużo miejscówek

Gość gość
Dużo jest cudownych, romantycznych miejsc w Polsce. Ze swojej strony polecam Puławy i Hotel Izabella. Mam wspaniale wspomnienia z wyjazdu tam razem z moim mężem. Pałac Czartoryskich w Puławach jest rewelacyjny

Gość gość
Koniecznie sprawdz sobie oferte http://bayjonnhotel.pl/, maja tam specjalne pakiety dla zakochanych.Na pewno będziecie zachwyceni! ;)

Gość gość
My ostatnio odwiedziliśmy park rozrywki znajdujący się w naszej okolicy www.solpark-kleszczow.pl baseny,masaże i bogata oferta rekreacyjna – czego chcieć więcej od romantycznego wyjazdu we dwoje?

Gość gość
Na romantyczny wyjazd proponuję pojechać do Krasiejowa koło Opola do JuraParku. Piękne widoki Raf Koralowych i Prehistoryczne Oceanarium to miejsce które zachwyca.

Gość Patrysiuunia
haha, widzę że nie tylko my z moim chłopakiem wolimy jeździć po muzeach i parkach rozrywki w ramach romantycznych wypadów :D jurapark w krasiejowie jest suuuper, jeśli ktoś lubi takie klimaty

Gość wiki93
hmmmmmm :) byliśmy z narzeczonym w juraparku :) i bardzo nam się podobało, ile się nawygłupialiśmy. w lecie byliśmy więc też skorzystaliśmy z kąpieliska :) było supoer

Gość Witek129384
Szkoda, że JuraPark do końca marca zamknięty. ;P No ale w sumie lepiej tam jak jest odrobinę cieplej, się przynajmniej nie ucieka od mrozu do środka, hahaha :D

Gość Tomassitos
Ponownie napiszę, że Santorini - wprawdzie nie jadę w podróż poślubną, ale na urlop z dziewczyną. Może Was to zainspiruje: http://kronikaodkrywcow.pl/pl/blog/5-rad-jak-sp%C4%99dzi%C4%87-romantyczny-czas-na-santorini-1/ Mnie w każdym razie pomogło podjąć decyzję. Pozdrawiam