Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlę ma gust muzyczny! :)

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze maluchy też mają ulubione piosenki? Mój mały ma 4 miesiące i niedawno znalazłam przypadkiem zupełnie piosenkę Ellie Goulding - How long will I love you, która działa na niego zaskakująco kojąco. Jak płacze to wystarczy ją włączyć, a on od razu przestaje płakać i wsłuchuje się w nią :) Testowałam za każdym razem,bo nie mogłam uwierzyć i zawsze działało hehe. Za to niestety nie lubi polskiego starego rocka, staje się płaczliwy przy Lady Pank czy Kaziku ;)

Gość gość
na mojego zawsze ale to zawsze działa melodyjka z karuzelki. Innych melodii nie próbowałam, więc może to przypadek i po prostu uspakaja sie przy muzyce.

o rany, moja córka jak była malutka to uspokajała się w przy numerze Dalibomba (!) nawet nagraliśmy to fatalne upodobanie córeczki ;) dramat, a i jeszcze kochała Jesteśmy jagódki ;) a teraz nie ma tego typu upodobań, lubi dzieciece piosenki Jadą jadą misie, Koła autobusu i takie tam ;)

Gość gość
Moj maluch dostal karuzele i bardzo mu nie pasowala melodyjka, chyba byla zbyg glosna i trzeszczaca, karuzela wisiala ale bez melodyjki u niego juz tylko. Zasypial bez problemu przy dziweku szumu morza ale bardzo glosno wlaczonego. W miare spokojny byl tez przy muzyce klasycznej ktora w ciazy sluchalam