Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaminka

Sine usta i raczki u 1.5 dziecka ?

Polecane posty

Gość karolinkaminka

witam moj synek od 2 dni ma sine usta i raczki po wewnetrznej stronie myslalam ze to z zimna poniewaz nie mamy ogrzewania od 4 dni ale dzis ogrzewanie zostalo naprawione a raczki i usta nadal sa sine i to chyba bardziej niz wczoraj :( jutro ide z nim do lekarza ale chcialabym wiedziec co to moze byc juz teraz :( prosze o jakies sensowne wypowiedzi jesli ktos slyszal lub mial to samo :(

Gość gość
A jakie ma samopoczucie?

Gość karalinkaminka
wszystko z nia ok bawi sie normalnie sie zachowuje

Gość karalinkaminka
czy to mozliwe ze od zimna ??? ale dzis prawie caly dzien grzeje jest cieplutko po za tym jest cieplo ubrana nie wiem o co chodzi :( do lekarza idziemy jutro ale boje sie co to moze byc

Gość gość
Pewnie wkrótce zdechnie

No tak na początek to powodów może być 50, po głębszym zastanowieniu 250. Takze nie stresuj się internetem tylko wyczekaj jutrzejszej wizyty

Gość karalinkaminka
ok tylko jutra nie dam rady przyspieszyc a jestem bardzo ciekawa czy to moze byc wlasnie z zimna czy moze cos innego ?

Gość gość
Może to być od kłopotów z krążeniem bo takie male dzieci nie maja jeszcze w pełni rozwiniętego systemu. Spróbuj rozmasowac raczki

Gość karalinkaminka
robilam to juz nie raz ale nie pomaga :( mam nadzieje ze to nic strasznego i ze to od tego zimna choc az tak zimno to nie bylo poniewaz mam piecyki elektryczne i farelke grzalam w tych pomieszczeniach gdzie on przebywa wiec mrozu nie bylo ... sama juz nie wiem o co chodzi :( teraz sie smieje i bawi z braciszkiem heh jest wesola i normalnie sie zachowuje jak zawsze

Gość karalinkaminka
nigdzie nic nie pisze na ten temat wszystkie choroby maja dodatkowe objawy dusznosci itp a ona oddycha normalnie i zachowuje sie normalnie

Gość karalinkaminka
nikt nic nie wie?

Gość gość
To jest tak małe dziecko ze jesli cie cos niepokoi to jedzie sie na pogotowie a nie pyta w necie

Gość karalinkaminka
synek wlasnie wypil cieplutkie mleczko i wargi zrobily sie normalne raczki tez wiec nie wiem o co tu chodzi :/ caly czas go opserwuje ale nic innego mnie nie niepokoi wiec chyba poczekam do jutra i zobaczymy

Gość karalinkaminka
mam nadzieje ze sinizna juz nie wroci sprawdzam co chwilke...

Gość gość
Tylko nie wkladaj go do sliskiego kocyka

Gość karalinkaminka
nie boj sie nie mam zamiaru wkladac go do sliskiego kocyka nie mam na imie Kasia :/