Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie swoje związki, jakie miałyście w f**k friends

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie swoje związki, jakie miałyście w f**k friends

Gość gość
Nie miałyście żadnych takich przyjaciół?

Gość gość
Miałam. Lata temu, na studiach. Oboje się kumplowaliśmy. rozmowy, filmy w większej grupie, czasem herbata lub piwo we dwoje ale nic poza tym. bylismy w związkach, potem sami. ale wiedziałam, że mu się podobam, a on był tez całkiem przystojny. przespalismy się ze sobą podczas takiego wieczoru "piwo we dwoje", w sumie ja to chyba "na pociechę "po rozstaniu z byłym. było nam fajnie, więc to kontynuowalismy kilka miesięcy , średnio raz w tygodniu. zawsze przed rozmowa a po piwo.herbata i też rozmowa. potem on kogos poznał i zasada była że to koniec. ja poznałam kogos 2 miesiące później. w trakcie jak ja zaczęłam związek, związek mojego ff się zakończył. mój związek trwał z pół roku, byłm wierna chłopakowi, kochalam go, ale nam nie wyszło. po prostu. blisko rok od "pierwszego razu" z moim ff znowu pilismy razem piwo, bylism trzeźwi wiec to nie alkohol miał wpływ na to, że postanowilismy się "raz" znowu przespać .oboje wolni wtedy. potem drugi raz .... potem wino, potem kolacja i tak niby od niechcenia zostalismy jednak parą. Razem 7 lat w tym od 3 małżeństwo.