Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma ogłasza że zbiera 1% na wspieranie talentu syna

Polecane posty

Gość gość

a syn ma 16 lat i jest tancerzem trochę dla mnie to nie smaczne ja rozumiem schorowane osoby, ciężko chore dzieci zwierzęta ale na wspieranie 16 letniego dzieciaka którego rodzice oboje pracują, ona jest znana z tupetu i zachłanności na pieniądze lubi je mieć, jest zazdrosna gdy ktoś zarabia więcej i to chyba przegięcie, jak ją znam to większość zostałaby przejedzona a nie poszłaby na wspieraniu talentu chłopaka, to taka osoba która rachunków nie płaci ma komornika na głowie ale jeździ na drogie zagraniczne wycieczki całą rodziną, jak dla mnie mega tupet

Gość gość
up

Gość gość
a ty co zazdrościsz że opisujesz to na forum

Gość gość
Typowa zazdrosc z twojej strony, podla bzdziagwo. Żółć az ci sie przelewa, nie ? :-o

Gość gość
Po to wynaleziono ten 1% żeby każdy płacił na co chce i tyle. Nie ma w tym nic niesmacznego.

Gość gość
Co Ty gadasz za bzdury? Przecież tego 1% nie wyciągasz z kieszeni. I tak by poszedł na jakis cel, tyle że anonimowy. Po drugie- tych pieniędzy nie da się "przejeść". Nikt fizycznie ich do ręki nie dostaje. Wpłacasz na konto klubowe (bo pewnie chłopak trenuje w jakims klubie) i może wykorzystac je na zakup potrzebnego sprzętu czy opłaty związane z klubem, wyjazdami, obozmai itp