Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 3202

taka cienka , prawie niewidoczna druga kreska

Polecane posty

Gość karolina 3202

http://oi62.tinypic.com/29v11sl.jpg nic tam nie widac prawda ? Bo maz sie uparl, ze widzi cos i sama juz zwatpilam i nie bede mogla usnac , wiec mnie uspokojcie :D

Gość gość
ja widze w dwoch miejscach, heheh wiec pewnie to zludzenie

Gość karolina 3202
za dwa dni powinnam dostac @. Czyli co tez nie widzisz drugiej ? Bo szczerze, to maz chce dziecka, ja mu uleglam i zrobilismy to pare razy bez zabezpieczenia, ale jednak wolalabym nie byc jeszcze w ciazy

Gość gość
Ja widze, coprawda cienka, ale jest

Gość karolina 3202
taka cienka tez oznacza ciaze?

Gość gość
Ja nic nie widzę. Swoją drogą - dziecko to nie zabawka, jak można tak beztrosko do tematu podchodzić to mi się w głowie nie mieści... dorośnij kobieto, bo na razie na matkę się nie nadajesz. I twój partner też nie.

Gość karolina 3202
chcemy miec dziecko, nawet nie rozpoczelismy dobrze staran, a tu jest szansa , ze od razu sie udalo i przestraszylam sie, sama nie wiem... nie musisz po jednym poscie oceniac mnie , a tym bardziej mojego meza. Pytalam czy widzicie jakas kreske czy nei , bo mi sie wydaje , ze nie ma a maz sie doszukuje..

Gość gość
Nic tu nie ma. Negatywny.

Gość gość
nic tam nie ma

Gość gość
nic nie widzę. Kiedy masz termin okresu?

Gość karolina 3202
w pt powinnam dostac

Gość gość
nic nie ma

Gość gość
Dla pewności zrób jutro z porannego moczu test. Miałam tak samo jak ty i od trzech miesięcy nie mam okresu :-)

Gość gość
po co juz jutro? lepiej zaczekaj do piatku i zrob test w sobote jak @ nie przyjdzie

Gość gość
Ale po co ma powtarzac test? Tu sie chyba wypowiadaja same staraczki,ktore szukaja cienia cienia drugiej kreski i to jeszcze pod swiatlo. Test jest negatywny. Koniec kropka. Jak okres bedzie Ci sie spoznial to wtedy powtorz. Proste.

Gość gość
to samo ktos napisal wyzej.

Gość gość
moja druga córa też taka słaba była. Szykuj kaftaniki!!

Gość gość30
Witam cie tak widzę na twoim tescie prawie nie widoczna, ale jest, mialam tak samo a za 2 miesiące urodze, Gratuluję i powodzenia

Gość karolina 3202
teraz po Waszych odpowiedziach to juz calkiem mi sie pomieszalo wszystko ;) poczekam na @ jak nie przyjdzie zrobie nowy test

Gość gość
to ze u was z takiej kreski byla ciaze nie oznacza ze u autorki tez tak bedzie... ale zawsze jest szansa. chcesz to zrob test nawet i jutro ale po co... lepiej zaczekac do nia @

Gość karolina 3202
nikt nie oczekuje informacji przez neta czy to ciaza czy nie :). Zrobilam test bo nie uwazalismy w tym miesiacu, a mnie bola piersi i sa pelniejsze - jest to bol utrzymujacy sie od kilku dni, poza tym caly czas pobolewa mnie prawy jajnik, objawy jak przed @, ale intensywniejsze i zazywczaj przed @ one utrzymuja sie 1 gora 2 dlatego jestem zdziwiona. Moje pytanie dotyczylo tego czy cokolwiek widzicie na tym tescie, bo mi sie wydaje ze jakis cien cienia co zapewne nic nie znaczy, ale moj szaleje i troche mnie podkrecil :)

Gość gość
jestescie nienormalne! nie ma zdanej kreski bez kitu, zycze kazdej ktora tak pragnie dziecka, zeby je miala, ale ludzie zlitujcie sie!! nie macie innego zycia tylko dziecko dziecko staraczki kafeteria kreski, testy, owulacje masakra.! co to fabryka! z taki nastawieniem i stresem to sie nie dziwie ze takie z was staraczki wieczne! bo organizm sam sobie daje znac ze to nie czas na dziecko jak ma sie fisia w glowie!

Gość gość
Nic nie ma.

Gość gość
ja też na tym teście nic nie widzę, ale nie wyzywam nikogo od nienormalnych :P

Gość gość
22.38 przecież dziewczyna pisze, że niespecjalnie chce więc czego piszczysz piszczawko? powinnas zrobić zdjęcie na wprost i z jakimś lepszym światłem, bo ta fota do bani :P

Gość karolina 3202
Wiem , ze po czasie wynik moze być nieważny, ale rano jeszcze raz spojrzałam i ta druga kreska jest widoczna bardzo wyraźnie... Powinnam się tym sugerować?

Gość gość
Spokojnie. Zrób kolejny test jeśli okres się nie pojawi. Nie ma sensu analizować tego testu.

Gość gość
Ja z taka kreska jestem teraz w 24 tc. Mimo wszystko gratuluje, na pewno przekonasz się do tego maleństwa, mimo ze nie planowane:-)

Gość gość
Negatywny