Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie gdzies kupic takie jednorazowe buteleczki z mm co maja w szpitalach?

Polecane posty

Gość gość

Fajna sprawa na wyjścia. Widzial gdzieś ktoś? :)

Gość gość
To trzeba ze smietnika wygrzebac

Gość gośćMamaNiny
Zależy z jakim mlekiem potrzebujesz. Na pewno są z mlekiem Humana bo sama kupowałam. Ze sklepu internetowego.

Gość gość
hej mozna kupic na allegro ,w szpitalu to dawali jak sie dziecko dokarmiało

Gość gość
A sprawdzalas sklad tych gotowych mieszanek? Jakos to mm musza zakonserwowac, zeby sie rozrobione nie psulo. Tu gdzie mieszkam jest mm dostepne w buteleczkach/kartonikach do podania. Tylko jest drozsze i ma wlasnie wiecej konserwantow.

Gość gość
ja sobie kupiłam termosik specjalny na butelki i mleko nie wystygnie mozna spokojnie wychodzic na spacery,

Gość gość
mozna w aptekach. ja kupywalam enfamil. dokarmialam mala i bylo akurat na raz. super sprawa

Gość gość
21:18 tu nie chodzi o to zeby mleko nie wystyglo tylko mm nie moze stac dlugo rozrobione bo sie bakterie namnazaja. Na opakowaniu pisze ile moze stac mieszanka, najczesciej max 2 godz. Te jednorazowki sa pewnie jakoś prozniowo zamkniete i bakterie sie nie tworza. A ty jak trzymasz to w cieple to pewnie moze stac jeszcze krócej bo pelno bakterie sie w cieple robi.

Gość gość
Mleko Nan1 widzialam w aptece w lodowce takze popytaj w aptece. Nazywa sie chyba apteka blisko ciebie czy cos takiego. Jak jestes z moich okolic to w Sosnowcu na Koscielnej calodobowa - to tam dostaniesz :)

Gość gość
Ja widziałam w aptece takie buteleczki. Chyba z bebilonem, ale głowy sobie uciąć nie dam. Ale jak chciałabyś to podgrzać na spacerze?

Gość gość
Nie trzeba podgrzewac. Dzieciom wszystko jedno czy cieple czy nie. Zreszta w szpitalu tez nie podgrzewaja.

Gość gość
Są w aptece z Bebilonem napewno, ja kupowałam, tylko na zamówienie, bo to tak nie schodzi

Gość gość
wszystko jedno? moja córka zimnego nie lubi... Przez internet poszukaj, albo w aptekach popytaj. Na pewno są.

Gość gość
A dlaczego piersią nie karmisz?

Gość gość
Widziałam butelki z takim gotowym mlekiem w rossmannie, ale chyba już dla starszych dzieci. Nie lepiej własne mleko odciągnąć?