Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam meza a calowalam sie z sympatia ze szkolnych kat.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny od kilku miesięcy co jakiś czas snil mi się chłopak w którym kochałam się majac 15-16 lat. Chodzil ze mna do klasy, zawsze mnie zaczepial, ciagnal za wlosy, wiecie takie gimnazjalne zaloty. Gdy skonczylismy gimnazjum byliśmy na ognisku i tam się pierwszy raz calowalismy,bylo cudownie, ale minelo 13 lat a ja ten wieczor dość dobrze pamiętam! Co mowil, jak doszło do pocalunku itd. Nie byliśmy nigdy razem bo to był lowelasoczko.gif W liceum poznal dziewczyne, był z nia jakiś czas,pozniej rzucil, być może i zdradzal..nie wnikam miałam swoje zycie wtedy. Wiem ze zlapala go później na dziecko i w raz z rodzicami przymusili do slubu. Zupelnie nie rozumiem czemu on mi się sni.. Mam meza, syna 2,5 letniego. I na weekend pojechałam do rodzicow z synkiem do swojego rodzinnego miasta i co się stało..maz został w domu(mieszkamy w innym miescie)i przypadek..spotkałam Go. Wygladal naprawdę dobrze, bylam oszolomiona. Poszlismy na piwo..bylo super, nie mogliśmy się nagadać, wracając odprowadzil mnie pod dom i pocalowal! Odwzajemnilam.. Jestem już od kilku dni w domu i nie mogę o tym przestać myslec. Wiem ze nic miedzy nami nie będzie..on jest dalej zonaty z ta dziewczyna z która ma dziecko, ja mam meza którego kocham, tak wiec nie rozumie dlaczego o nim ciagle myslalam, dlaczego dalam się pocalowac..

Gość gość
Najlepiej unikać takich sympatii ze szkolnych lat, bo mogą namieszać w głowie i w życiu:)

Gość gość
Wiem, juz sie raczej nie spotkamy chyba ze przypadkiem,ale ja rzadko jezdze w rodzinne strony,a on tez na codzien mieszka na obrzeżach,to byl naprawdę czysty przypadek ze sie spotkaliśmy i to po tylu latach,ale nie rozumie dlaczego on mi sie śni od kilku miesiecy. Tyle lat go nie widzialam,nie myslalam o nim aż zaczal mi sie śnic.