Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet pije

Polecane posty

Gość gość

mój facet pije mam z nim dziecko co mam z nim zrobić jak trzezwy jest ok ale jak wypije to robi mi wymówki i jest niemily opryskliwy czsami a nawet częściej mam go dość bo jak za dużo to wstyd powiedzieć sika w łużko musze go pilnować

Gość gość
pilnuj pilnuj, co wziełaś to masz,dziecku jak podrośnie będzie wstyd że ma takiego ojca

Gość gość
w sumie masz racje ale skończył sie dzień dziecka jutro bedzie finał

Gość gość
a zanim dziecko dorośnie to ja wykorkuje

Gość gość
nie przejmuj się takimi debilami co głupio piszą bo nie wiedzą co to znaczy mieć alkoholika w domu i nie wiedzą co to jest sytuacja powiedzmy że bez wyjścia albo długiego wychodzenia jak słysze spakuj go i wywal to śmiać się chce nawet prawo nie jest po naszej stronie

Gość gość
też to przechodzę byłam u adwokata ostatnio droga bardzo daleka

Gość gość
gość dziś nie przejmuj się takimi debilami co głupio piszą bo nie wiedzą co to znaczy mieć alkoholika w domu xxxxxxxxxxxxx wypraszam sobie !!! debilem to jesteś ty, co wziełaś to masz Jakieś żale i wyzwiska nie uzdrowią popapranego twojego życia. Patologia i tyle

Gość Jakie to żenujące
Bardzo Ci współczuję, mieć kogoś tankującego w domu. Czy wcześniej nie wiedziałaś że lubi zaglądać w kielich? Musisz mieć z nim ciężkie życie, zwłaszcza że moczy się do łóżka.Wnioskuje że jest przepity, ma słaby zwieracz i ma z tym problem.Na dłuższą metę nie poradzisz sobie jeżeli facet sam nie przestanie pić będziesz miała trudne życie.Czy on pracuje i w jakim jest wieku? Na spokojnie gdy będzie trzezwy porozmawiaj z nim.

Gość gość
nie nawidze tego słowa kurde go mać patologia to najgorsze co może być ślubu z nim nie mam

Gość gość
dziękuje z ostatnią wypowiedz skorzystam

Gość gość
mój facet ma 26lat

Gość gość
do gościa 22,13 skoro ktos tak pieprzy głupoty jak ty a nie wiesz co na rzeczy tzn że też masz problem o może z alkoholem ta dziewczyna szuka dobrego słowa a nie upokorzeń i oceny z twojej chamskiej postawy i oceniania kogos w.......z mnie i spadaj z forum bo zaśmiecasz poważne rozmowy bez odbioru debilu debilko ide spać kolorowyych snów

Gość gość
popieram opowiedz gościa 22.35 co za popapraniec z tej osoby chyba jest na gazie że tak pieprzy niech se idzie pooglądać teletubisie bo jeszcze nie dorosła