Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mając 34 lata wypada nosić długie włosy

Polecane posty

Gość gość

Mam piękne, gęste włosy, naturalnego kasztanowego koloru, bez siwych i rozdwojonych końcówek, o długości do pasa. Bardzo często noszę je rozpuszczone... i ostatnio coraz więcej ludzi jak dowiaduje się ile mam lat mówi,że tak nie powinnam, tak nie wypada... Fakt podobno wyglądam na ok. 25 lat. Ale czemu tak mnie się czepiają - zwłaszcza rówieśniczki

Gość gość
bo ci zazdroszczą głupia babo moja matka ma 50 i też się na jej loczki spoglądają

Gość gość
Koniecznie musisz ściąć, niewypada:D Jak tak mówią to zetnij:P

Czepiają się z zazdrości bo same pewnie mają nie za ciekawe włosy. Nie przejmuj się, w każdym wieku wypada.

Gość gość
p*****l to, oczywiście, że wypada!

Gość gość
bo ci zazdroszczą ładnych włosów

Gość gość
zwykla zazdrosc.. mi to samo mówią ze po 30stce nie nosi sie...a mowia to te co maja krotkie paskudne wlosy jak stare baby.

Gość gośćR
Noś , noś długie włosy Długie włosy u kobiety to atut.

Gość gość
Nie przesadzasz :)? Moja mama ma 45 lat i ma włosy do biustu;)

Gość gość
Mam w rodzinie dziewczynę w Twoim wieku i tez wygląda na młodszą i ma długie i w sumie ładne zdrowe włosy ,ale jej fryzury są po prostu niedbale . ja juz patrzeć na nią nie mogę a głupia mi jej zwrócić uwagę ,ze wygląda po prostu jak cyganka :( sama mam 3 dychy i zapuszczać włosy bo na jesień scielam swoje długie do pasa ale jak juz odrosna to tak jak zwykle rozpuszczone tylko po domu a na miasto elegancko upiete

Gość gość
wypada :-) jak masz piękne do noś ja miałam piękne ale w wieku lat 30 już się przerzedziły i siwieję

Gość gość
to sobie upinaj, a od tamtej się odwal.

Gość gość
Wypada jeśli fryzura wygląda schludnie ale jeśli byle wietrzyk powoduje ze wygladasz jak baba jaga to cos z tym trzeba zrobic

Gość gość
niektórzy wolą wyglądać jak baby jagi niż hodować włosy tylko po to, żeby je uklepywać w kokony albo wiązać w kucyk

pff jak ja nie lubie tego slowa "nie wypada" sprawia, ze jeszcze bardzej chce cos zrobic, na przekor wszystkim. jak je lubisz, sa zdrowe i ladne to nie scinaj ;)

Gość gość
No rafalala ma "piękne " długie włosy :D

Gość gość
Nie scinaj !Ja tez swoje zapuszczam,mam wprawdzie 28 lat,ale chce miec jak najdluzsze,bo sa tez ladne i nie farbuje,na razie mam do pasa ,wiem,ze to atut :)

Gość gość
Baby Ci zazdroszczą zapamiętaj to raz na zawsze.

Gość gość
to zazdrości i tyle jak masz długie i gęste nie ścinaj nigdy, na przekór wszystkim w tym kraju jest przekonanie zwłaszcza wśród starych i w środowiskach o ograniczonych horyzontach myślowych że po 30 kobieta powinna paradować z barankiem na głowie, szczyt mody z prl i zabitych dechami wsi zresztą ohydne te krótkie fryzury były i są, nie wiem jak można było się tak oszpecać w kwiecie wieku

Gość gość
Ja mam 40 lat i włosy za łopatki. Nie zetne na krótko za żadne skarby, a już napewno nie dlatego, że tak wypada. Krótkie fryzury nie kazdemu pasują a ja nie mam zamiaru się oszpecic tylko dlatego, że ktoś ma dziwny pogląd w tej kwestii.

Gość gość
Chyba zartujesz???????A co to kogo obchodzi, jaką dlugosć włosów preferujesz! Zesłabiłaś mnie swym pytaniem w temacie....To twoja sprawa, a zazdrosne otoczenie będzie próbowało cię zmienić na swoją modłę. Po 34 latce spodziewałabym się większej asertywności.

Gość gość
ja mam 36 lat i mam dlugie i geste wlosy i nie zamierzam ich skracac pokolenie moich ciotek, matek i sasiadek w wieku ciotek i matek to nosilo krotkie wlosy sciete prawie na chlopa bleehh

Gość gość
Nie wypada to mieć byle jaki włosy

Gość gość
kobieta może umierać z długimi włosami :-) a czy wypada czy nie zależy gdzie nosisz rozpuszczone jaka praca,ja w pracy mam spięte

Gość gość
Jennifer Lopez ma 45 lat, dlugie wlosy i wyglada pieknie !!!!

Gość gość
ha ha ha! ale sie usmialam z tego tematu pojecia nie mialam ze w polsce taka prowincja czy wy na serio z tymi tematami z innego stulecia 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
Jeśli masz ładne włosy, dobrą figurę, zadbane dłonie... itd: to w Polsce Ci nie wypada: mieć długich włosów,nosić spódnicę przed kolano, i czerwone pazurki. Musisz mieć krótkie fryzury, najlepiej z trwałą, spódnice przed kostkę, najlepiej na gumkę w pasie, i naturalne pazury (obgryzione np.) W innych krajach, w tym wieku, nosi się czerwone włosy, robi tatuaże, i nosi kolorowe stroje. Moim zdaniem zasada jest prosta: im bardziej odstajesz od tłumu (i jeszcze dobrze wyglądasz!), tym bardziej będziesz słyszeć bzdury. Że botoks, że włosy doczepiane, że mini jak u dziwy... Bo Tobie się CHCE wyglądać, a innym nie. A Ty przypominasz, że można inaczej. Albo to zaakceptuj, albo zrób się tak, jak opisałam powyżej :D

Gość gość
W TYM WIEKU :classic_cool: mieć takie dylematy Może nie masz innych zmartwień... szczęśliwa kobieto