Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze to ja piszę do niej pierwszy.

Polecane posty

Gość gość

Zaczyna mnie to trochę irytować, bo w ciągu dwóch miesięcy napisała "co słychać" może z 3-4 razy, a rozmawiamy prawie codziennie i wiem, że nam na sobie zależy. Jak się pytam, dlaczego się nie odzywa, to mówi, że nie chce przeszkadzać i być nachalna. No kurde to na kogo ja wychodzę!? Co robić? Olać i czekać aż sama się nauczy, że to nie jest taki problem zagadać jako pierwsza, czy jednak pisać?

Gość gość
albo bedziesz pisal do niej albo spadaj

Gość gość
identycznie mam zchlopakiem i pisze mu to samo, ze nie chce przeszkadzać :D i byc nachalna.. taka moja natura, moze jej też, nie interpretuj tego źle.

Gość gość
W czym przeszkadzać? Zawsze mam czas, żeby pogadać i ona dobrze o tym wie.Strasznie mnie to wkurza. W weekend ma urodziny więc jeśli do tego czasu się nie odezwie, olewam.

Gość gość
Bo to facet ma sie starać! Truj jej d**e ciągle - jesli Ci serio na niej zależy! Jestem kobietą, wiem co mówię!

Gość gość
Jak kobieta jest nachalna to wychodzi na idiotkę, facet nie!

Gość gość
Lol nachalna, jak napisze raz na kilka dni sama z siebie to będzie dobrze. Nie może być tak, że to ja zawsze inicjuję rozmowę. Po pierwsze nie jestem przyzwyczajony, bo zawsze wszystko mi łatwo przychodziło, a po drugie może jednak aż tak bardzo mi na niej nie zależy?