Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestm zmeczona mam dosyc

Polecane posty

Gość gość

synek ma 7 miesiecy , dzisiaj za mna kolejna nie przespana noc, nie spi sama nie wiem dlaczego steka i sie budzi z płaczem , jestem zmeczona a do tego mam chore zatoki meczy mnie to , wiem ze bedzie lepiej i czekam czekam moze w koncu sie doczekam tych lepszych dni a szczególnie nocy , musiałam sie wyzalic bo nawet nie mam z kim pogadac , maz w pracy i ma to wszystko gdzies a rodzicom ani tesciom głowy nie bede zawrac jeszcze beda gadac ze sobie nie radze z obowiazkami, nie potrzebne mi to

Gość gość
Chyba kazda matka to przechodzi, nie martw sie bedzie lepiej. Maz po pracy nie moglby wziac dziecka na spacer zebys mogla odpoczac. Nawet taka godzinka odpoczynku wiele zmienia.

Gość yake
napisz coś więcej jak go karmisz ?czym? może ząbkuje?trudno ci doradzić nie wiedząc wszystkiego

Gość gość
faktycznie moze to zabki, ogladalas dziasla ?

Gość gość
oj to podaj mu paracetamol czy coś innego dla dzieci na ból, zęby idą- co się dziwić, ze płacze jak boli! zobaczysz, że dziecku ulżysz i sobie

Gość yake
jeżeli to ząbki a nie jakaś kolka itp. to na co dzień są takie gryzaki co się chłodzi w lodówce i podaj małemu będzie gryzł i napewno w ciągu dnia mu ulżysz lub inne smarowidła na ząbkowanie

Gość gość
moje moze nie placze ale tez jestem zmeczona i mam dola. Maz ciagle pracuje. Nie spedzalismy ze soba w ogole czasu i sie odkochal... dziecko pol roku a rozstanie na wlosku.. cholerna polska rzeczywistosc.. na nic nie ma czasu czy ochoty. Praca po kilkanascie godzin dziennie i gowniane pieniadze

Gość yake
do gość dziś ale w niedziele to chyba ma wolne czy w inny dzień .Proponuję spacer szczerą rozmowę .Powiedz co cię boli on pewnie też swoje doda .W związku musi być szczera rozmowa to podstawa.Jeżeli dziecko wasze jest pierwszym dzieckiem może mąż czuje się odstawionym na bok lub sam boi się zaopiekować dzieckiem i stąd takie odczucia.Być może stałaś się dla niego mniej atrakcyjną kobietą po urodzeniu dziecka.Pisze tu jako dojrzały facet , który ma rodzinę i też miał różnie w małżeństwie .Warto pogadać a nie dołować się

Gość gość
ja wychowałam sama 4 dzieci i żyje:O

Gość gość
witam. zęby rosną do roku i troche.a potem bedzie lepiej.

Gość gość
moj synek wlasnie jak byl mlodszy to wlasnie tak postekiwal w nocy bardzo sie krecil nie plakal ale przewaracal sie z boku na bok i cicho pojekiwal przyczyna mokra pielucha i byl glodny zawsze dostawal butle z mlekiem czy kaszka i po przewijalam go i juz spokojnie zasypial wiec moze wystarczy nakarmic czy przewinac a gdy maly zabkowal to nawet uspac go nie umialam a wdzien byl bardzo marudny dzis ma roczek i przesypia cala noc najlepiej niech dziecko zje syta kolacje wtedy sie nie budzi w nocy ja tez nie raz jestem zmeczona sama z dzieckiem maz w pracy mam relaks gdy mlody ma drzemke wlasnie teraz choc to nie na dlugo gdy twoje dziecko spi odpocznij chwile np przy kawie mi to pomaga

Gość gość
jak tego czytam to ja sie powoli zalamuje kurcze mnie zostawil narzeczony na poczatku ciazy,,plakalam dzien i noc teraz tez jest tak srednio ale dziecka jeszcze nie ma bd niedlugo martwie sie jak sobie poradze

Gość yake
głowa do góry będzie wszystko dobrze.Masz jeszcze rodzinę ,która napewno ci pomoże.A życie jak to życie samo się ułoży tylko nie panikuj i będzie dobrze

Gość gość
tu autorka . dzieki dziewczyny za pocieszenie to naprawde duzo ;) mąz pomaga jak moze bardzo sie z tego ciesze ale w nocy jestem sama bo on musi byc wyspany do pracy a ja ? ja jak zombi sie czuj*******ardzo mozliwe ze to zabki bo wkłada do buzi co popadnie ogolnie to moje dziecko to aniołek zawsze usmiechniety prawie nigdy nie płacze ile te zabki moga wychodzic ? dziasła ma twarde i jasne , jest na mleku modyfikowanym je juz prawie wszystko ma 7 miesiecy

Gość gość
to ja z 10:47 niestety nie ma wolnych niedziel... zdarzy sie wolny dzien raz na tydzien czasem na 2 tyg, to jest tyle rzeczy do zalatwienia ze nie ma kiedy rozmawiac. Probowalam 2 razy ale on milczy i mowi ze nie ma o czym rozmawiac. Ze sie odkochal i to nie moja wina. Moj wyglad po ciazy sie specjalnie nie zmienil, waga wrocila. Wiadomo skora troche wiotka na brzuchu i piersiach ale wg mnie nie jest tak zle. On jest w swoim swiecie.. Dzieckiem sie zajmuje godzine dziennie tyle ile jest w sumie w domu, bo spac tez musi. Dazylam do tego by chociaz dziecko pokochal. Na pewno nie jest mu obojetne ale ja jestem.. Ale dol..