Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli chodzę do lekarza prywatnie to czy......

Polecane posty

Gość gość

zrobi mi cesarkę na życzenie??? No i czy będę musiała za nią dodatkowo zapłacić, czy kasa wyłożona na wizyty wystarczy?

Gość gość
nie zrobią tylko z powodu wizyt prywatnych. Za cięcie na życzenie będziesz musiała osobno zapłacić.

Gość gość
Na życzenie może się zgodzi.oczywiście za dodatkową opłatą. Ja płaciłam 2tys.

Gość gość
Ale to mam go o to wprost zapytać czy jak??? Mam zapytać panie doktorze chcę cesarkę i ile to będzie kosztowało?

Gość gość
A ten lekarz przyjmuje w szpitalu państwowym czy w prywatnym?

Gość gość
mam taki sam problem :( chodzę prywatnie do lekarza który pracuje również w szpitalu publicznym. Nie chcę tutaj komentarzy , ale chcę cc. Mam dyskopatię , wzniesienie lordozy ogólnie z plecami nie wesoło jak i ze wzrokiem. Czy mogę go zapytać o cc w publicznym szpitalu aby nie płacić np. 2 tys?

nawet jeśli chodzisz prywatnie do lekarza i są wskazania do cesarki to lekarz to zleci i w państwowym szpitalu za to nie zapłacisz

Gość gość
Muszę cię zmartwić, prywatne wizyty absolutnie nie wystarczą Teraz jest w ogóle bardzo ciężko o cesarkę , bez wskazań nikt ci nie zrobi nawet jak są wskazania to kwestionują je byleby tylko kobieta sama urodziła, dlaczego tak jest , ponieważ NFZ zwraca szpitalowi więcej za poród naturalny niż za cesarke, a przecież cesarka to duże koszty dla szpitala. Lekarz do którego chodzisz prywatnie zrobi ci cesarke ale musisz mieć załatwione też jakieś wskazania może on coś wymyśli a jak nie to może okulista czy neurolog, i musisz lekarzowi jeszcze dodatkowo za to zapłacić

Gość gość
Przed ciążą neurolog zlecił mi rtg z opisem. Wcześniej brałam zastrzyki , żele itd. Teraz ze względu na ciąże mam nie wesoło z kręgosłupem bo boli i nic nie zrobię. Chcę rodzić przez cc. Mam tak niski próg bólu, że bez obrazy, głupie zaparcia są dla mnie koszmarem. Na widok krwi mdleję a co dopiero sn.