Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwierzcie ze sa kobiety ktore kupuja majtki w sklepie i nie piorą ich

Polecane posty

Gość gość

tylko od razu zakladaja takie ze sklepu...masakra... moja matka tak robi

Gość gość
jeśli się nie brzydzą, to niech noszą.

Gość gość
ja nie piore i nigdy by mi do głowy nie przyszło prać nowych ZAPAKOWANYCH majtek

Gość gość
no to co, że ZAPAKOWANYCH? wiesz, w jakich warunkach są produkowane, w innych krajach z innymi nawet tropikalnymi chorobami? dotykają ich setki rąk chińskich i indyjskich robotników, nie zawsze zdrowych i czystych, a ty zakładasz je na cipkę? :O

Gość gość
nowe zapakowane gacie prac? psychiczny jestes. znam takich czysciochow co to kazdego obmawiaja a myja sie sami raz na tydzien

Gość gość
bo kupuje polskie bawełniane gacie a nie chiński szmelc

Gość gość
jak mozna majtek nie prac....przeciez to dotykaja brudne lapy obcych ludzi...potem macie grzyba cip

Gość gość
i co z tego, ze polskie? ciekawe, czy szyte w Pl? mimo wszystko tez dotykaja ich ludzie, materialy zalegaja belami na zakurzonej podlodze itd. No ale jesli jestes brudasem, ciezko cie bedzie przekonac.

Gość gość
nie piorę nowych gaci i nigdy nie miałam żadnego grzyba, nawet lekkiej infekcji, nic

Gość gość
fajnie, ze nie mialas infekcji ale narawde milo ci zakaldac takie smierdzace fabrycznie zamiast pachnacych wypranych? dziwna jestes.

Gość gość
kupuje w dobrym sklepie z bielizną i nie śmierdzą

Gość gość
hahaha tutaj kazda kupuje "w dobrym sklepie" chinskie majty :D :D rob jak uwazasz brudasko 🖐️

Gość gość
ja tez zawsze piore ale wyiebane mam co robia inni

Gość gość
Co za debilka topik taki zalożyła ,przesadne dbanie o wszystko ZABIJA !

Gość gość
nie kupuje chińskich. Zresztą co jest niehigienicznego w w majtkach zapakowanych w kartoniki

Gość gość
grzyba to ty masz w glowie! poczytaj troche o grzybicy i skad sie bierze a dopiero sie popisuj.

Gość gość
A co ty matce majtek tak pilnujesz lubisz wąchac prane ?bo niektórzy przeciwnie hahaha

Gość gość
jak byłam mała to mama też mi wkłądała do szafki kupione - ale nie wyprane ;/ teraz mam jakąś awersję i bez dyskusji piorę w 60 stopniach. Aczkolwiek grzybicy żadnej nigdy nie miałam.

Gość gość
jeszcze tego brakowało żeby człowiek się zarażał bo ktos kiedyś tych majtek dotknął :O wi własnie dlatego jest teraz tyle alergii na wszystko, przez takich co wszystką piorą i czyszczą wybielaczami, proszkami zabijają naturalną florę bakteryjną ciała i człowiek łapie alergie okropne dawniej w latach 80 siątych nie było alergii a dzieci jadły jabłka z drzewa , z ziemi często z robakiem i żyją, bawiły sie w błocie a ta pierze majty przed założeniem, down :O pierze się ciuchy zakupione tylko dla noworodka

Gość gość
a zanim na plaży usiadziesz na piasku to im też dezynfekujesz? :) a do jeziora latem nie boisz się wejść? :) bez przesady ludzie, dotykasz wszystkiego a potem się podcierasz, już nie wspomnę o toaletach publicznych, o szpitalach itd...

Gość gość
podpaski tez ktoś pakował w torebkę a ty no ci/pe zakładasz, tampony też były łapane i co ? wyparzasz je ? nonsens :O

Gość gość
wychodzisz w ogóle z domu? przecież tyle zarazków dookoła

Gość gość
Czy dla was przesadą jest podstawowe dbanie o higienę? Ja zostałam nauczona, że bieliznę się pierze przed założeniem i sama tego uczę dzieci. Nie piorę nowych kurtek, dżinsów i "grubej" odzieży, ale to co przy ciele - bielizna, bluzka piorę zawsze.

Gość gość
podstawa higieny to pranie wtedy kiedy cos JEST BRUDNE LUB SMIERDZI a dalej to juz nie jest podstawa wtedy piore bo chce nie wiadomo z jakiego powodu

Gość gość
Ja ci nie bronię prać. Tak się boisz tych zarazków to sobie je nawet gotuj. Ale to ty oceniasz innych bo nie piorą czystych i zapakowanych fabrycznie majtek.

Gość gość
Nie boję się zarazków, ale lubię mieć pachnącą bieliznę. Jak wam nie przeszkadza taka prosto ze sklepu, noście na zdrowie, ale dla mnie to trochę obrzydliwe. I nie, nie dezynfekuję piasku, ktoś tu popada ze skrajności w skrajność.

Gość gość
jeśli już to ty, żegnam