Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak juz mowicie o majtkach to moja kolezanka lekarka a kupuje majty na allegro..

Polecane posty

Gość gość

nieraz przy mnie zamawiala majtki na allegro i to takie co sa po 5 zlotych ..niby bawelna itd..ale mimo wszystko to obciach..kobieta ma tyle kasy ,że zazdrosci jej każdy a majtki kupuje na allegro. ale jak ktos nie ma klasy i szyku to jak widac kasą tez jej nie kupi

Gość gość
Ale jesteś głupia i małomiasteczkowa, pewnie woli mieć dobry dom i samochód niż wydawać na majtki po 100 zł, które od tych z Allegro różnią się tylko ceną i metką

Gość gość
majtki z allegro nie roznia sie tylko ceną..ale jakoscią majtki z allegro sa po 5 zlotych a drogie markowe majty nosi sie latami..te z allegro sa na raz .

Gość gość
drogie markowe majty nosi sie latami xxx ta jasne, tak sobie tłumacz sowją rozrzutność. A zresztą, po co komu majty na 10 lat????

Gość gość
Lepiej założyć majtki raz niż chodzić w jednych latami, chodzić w jednych majtkach latami :D

Gość gość
tez bym wolała tanie gacie niz drogie na kilka lat, od kiedy gacie nosi sie latami :D

Gość gość
serio??

Gość gość
To ja autorka. Drogie majtki są na lata i niepotrzeba ich prac! 😠 plebs tego nie zrozumie!

Gość gość
Ja zarabiam prawie 7 tysiecy miesiecznie, uwazam, że to sporo, a nawet bardzo duzo, bo kiedys zarabialam 2 tysiace i sama doszlam do tego co teraz mam swoja ciezka praca, a wiekszość ciuchow mam z lumpeksów 🖐️ Głupotą jest dla mnie wydawać 200-300 zł na bluzke (od tych cen zaczynaja sie naprawde dobre jakosciowo rzeczy) kiedy za 30-40 moge sobie znalezc naprawde perełkę na szmatach, co i tak jest sporą kwotą, bo część rzeczy, które mam w szafie nie kosztowały więcej niż 5 zł. W tym roku kupiłam sobie kurtkę zimową z asosa za 25 zł i każda znajoma jak jeden pytała skąd taka ładna i za ile i bez wstydu mówiłam, że kupiona na szmatach za 25 zł i jakoś nikt nie był oburzony, a wręcz przeciwnie 🖐️ Mam bliską koleżankę lekarkę (rodzinną), która zarabia nieco mniej niż ja i często ze mną robi sobie tripy po second handach :classic_cool: Ale widze, że dla Ciebie autorko lepiej kupić jakąś szmatkę z hμ czy innego orsaya :classic_cool: PS. Dokładnie wczoraj kupiłam sobie nową torebkę z kazara (z metkami) na szmatach za 50 zł, cena z metki - 649 🖐️