Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę zagęścić fasolkę po bretońsku mąką kukurydzianą czy ziemniaczaną

Polecane posty

Gość gość

i jak to wymieszac z wodą i do fasolki? chodzi mi o to, zeby mąka była bez glutenu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z ziemniaczanej raczej ci kisiel wyjdzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Żadną mąką! Odbierasz trochę fasolki z bulionem, w którym się gotuje, miksujesz i wlewasz z powrotem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Albo jak gotujesz fasolkę to dorzucam marchew,pietruszkę i seler a póżniej miksuję miękkie warzywa i nimi zagęszczam-pysznie i zdrowo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja też zagęszczam fasolą - rozgniatam 2-3 łyżki na miazgę i dodaję do reszty.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
fasola sama w sobie ma skrobię i jest swoim naturalnym zagęszczaczem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ok dziekuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×