Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam dziś

Jestem w ciąży, a mamy tylko 2 tysiące dochodów

Polecane posty

Gość gość
Poza tym potrzebujesz wózka lozka fotelika samochodowego kosmetyków pieluch tetrowych moi multum innych rzeczy, ale mysle ze biedacy sie bez nich dadzą rade obejść

Gość gość
jakie kosmetyki są drogie? ano takie dla dzieci z AZS na przykład nie wiadomo, jak wrażliwą skórę będzie miało dziecko ja używałam emolium, było najtańsze z kosmetyków tego typu na rynku, a i tak wydawałam na nie kupę kasy

Gość gość
musisz miec fotelik. niewazne czy masz smaochod czy nie bo ze szpitala bez fotelika cie nie wypuszcza

Gość gość
"musisz miec fotelik. niewazne czy masz smaochod czy nie bo ze szpitala bez fotelika cie nie wypuszcza" hahaha, większej głupoty nie czytałam :D kto będzie sprawdzał, czy mają fotelik? a co, jeśli postanowią pójść do domu na piechotę, bo np. mieszkają 100 metrów od szpitala? ;) No ale poważnie mówiąc - na powrót do domu ze szpitala fotelik mogą pożyczyć od znajomych i tyle, Fotelik na jeden raz to zbędny wydatek.

Gość gość
bzdury gadasz... skoro nie ma samochodu, to wiadomo, że samochodem do domu nie wróci.. a jak zdecyduje się na taksówkę, to cóż.. bezpieczne to nie jest, ale przepisy pozwalają i wtedy może przewieźć dziecko w gondoli.. albo może od kogoś pożyczyć fotelik na wyjście ze szpitala

Gość gość
Ludzieee, nie przyszło wam do głowy, że autorka może być przewlekle na coś chora i po porodzie musi wrócić do leków, a te właśnie leki ją dyskwalifikują do kp? Autorko dacie radę.

Gość gość
Ja mam małe dziecko od początku jest na mm i co rośnie jak na drożdzach mało choruje i co mu miałam dac po porodzie skoro wogóle nie miałam pokarmu a wy tu głupoty piszecie ze mm to syf głupie baby. A po drugie mój mąż też zarabia 2tys i jakoś nam starcza tylko tyle dobrego ze nie mamy opłat bo mieszkamy z rodzicami

Gość gość
Mój synek do pół roku pił Enfamil 800g 51.50zł w tesco teraz pije Nan pro 2 40zl w biedronce. Pampersy Dada 30zl tez w biedronce obiadki gotowane czsami dokupie gotowe słoiczki ale rzadko, powoli wszystkiego próbuje

Gość gość
Nan pro 2, 800g 40zł

Gość gość
Może już teraz odkładaj choć 400 zł z wypłaty na przyszłość, w razie gdyby wyszły dodatkowe wydatki typu leki.