Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę zagęścić fasolkę po bretońsku mąką kukurydzianą czy ziemniaczaną

Polecane posty

Gość gość

i jak to wymieszac z wodą i do fasolki? chodzi mi o to, zeby mąka była bez glutenu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Maka kukurydziana jest z kukurydzy GMO a z ziemniaczanej zrobisz sobie kisiel a nie sos

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
po co zagęszcza się fasolkę po bretońsku? O_o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
żeby nie była wodnista, a ja robię na samej fasolce bez mięsa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
hmm a czy moge podać fasolkę z ziemniakami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie wiem jakim cudem tę fasolke ugotowałaś ale moja ugotowana w samych pomidorach jest gęsta.....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja zagęszczam kaszą manną błyskawiczną.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
może za duzo wody na ilosc fasolki:/ badz co bądź jest zbyt wodnista

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to gotuj tak długo aż odparujesz nadmiar

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mam inny sposób zdrowszy i mniej kaloryczny odlicz szklankę fasoli z gotowej fasolki po bretońsku i zmiażdż ją widelcem na desce fasolka ma w sobie skrobie która idealnie zagęszcza, zależy od ilości czasami trzeba zmiażdżyć od pół do 2 szklanek fasolki i potem wrzucić to spowrotem do garnka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W takim razie to nie jest fasolka po bretonsku tylko fasolka w sosie pomidorowym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×