Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydliwie wyglądają baby świeżo po ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Ogromne nogi, rozstępy jak u słonicy... ten stan przechodzi dopiero po kilku latach albo w ogóle. Dzisiaj widziałam taką babę z bachorem co tylko darł mordę..paskudnie to wyglądało. Straciła prawie wszystko, dla jakiegoś osrańca. Nie rozumiem jak one mogą wychodzić z domu i chwalić się takim stanem. Ja bym nie potrafiła.

Gość gość
Twoja matka tez tak wygladala.

Gość gość
Chyba mowisz o swojej starej...

Gość gość
do spania gówniaro, jutro szkoła!

Gość gość
Niektóre niestety tak wyglądają ale to tylko wyłącznie ich wina,że nic z tym nie robią.Mam na myśli takie, które mają już dzieci kilkuletnie a nadal są otyłe.

Gość gość
Nie chodzę do szkoły, mieszkam i pracuję na wsi, ale niestety czasami muszę odwiedzić miasto... i smutno mi patrzeć na takie maciory z bachorami. Niby poświęciły się dla kogoś, no ale tak już jest.... Paskudny widok.

Gość gośćAnnnnnna
Jestem po dwoch ciazach,mam 26lat. Mlodsze dziecko ma rok a ja nie mam rozstepow ani nadwagi. Waze 51kg. Nie zbrzydlam,nie przytylam,nie "zapuscilam sie". Ale fakt to wymaga pracy i samodyscypliny

Gość gość
Nawet jak schudną to nie to samo, pochwa przez długi czas jest w stanie destrukcji, tylko one nigdy o tym nie powiedzą bo chcą żeby inni przez to przeszli.

Gość gość
Mam taką koleżankę....dwójka dzieci i chyba ze 115 kg wagi. Co najgorsze te dzieci juz nie sa takie malutkie,bo jedno ma 2,5 roku a drugie 4. Ona nie ma na nic sily...za dzieciakami a szczególnie tym dwulatkiem biega cały czas jej mąż albo teściowa. Troche mi jej żal ale z drugiej strony sama się wpusciła w takie bagno.

Gość gość
Widziałam jak to wygląda.. i to wszystko po to żeby wydać na glob z***bane gowniarze. Ja właśnie czytam książkę w spokoju na kolanach siedzi mi pies, kot siedzi obok i lubię swoje życie, a gowniarze i maciory jak jadę do miasta mi to wszystko niszczą. Czasami muszę gdzieś pojechać, i po prostu wszędzie jest uwalone od rodzinek z bachorami :( Pomyśleć, że tyle kobiet dało zniszczyć swoją pochwę/brzuch.

Gość gość
20:29 aha i w domu bachorom możesz rozkazywać, ale nie mi, obojętnie ile mam lat :)

Gość gość
Chyba ci lekow braklo w aptece? Czy lekarz wolne mial i recepty nie wypisal??

Gość gość
poczekaj jak dostaniesz wścieku macicy w okolicach czterdziestki :D wówczas dasz się zapylić pierwszemu lepszemu na jakiejś pijackiej libacji

Gość gość
a ja sie z autorem zgodze ale tylko w polowie. znam kilka mlodych mam,ktore wygladaja swietnie. bez nadwagi,zwisow i rozstepow.zawsze piekne i pachnace. ale znam i takie,ktore przestaly dbac o siebie. nie wiem co w nich peklo czy po prostu maja co chcialy i juz nie musza sie starac. fakt faktem wyglada to okropnie,a wrecz oblesnie. ja rozumiem,ze dzieci sa absorbujace ale bez przesady

Gość gość
A skąd wiesz, że są grube po ciąży. Ja po porodzie w 3 miesiące wróciłam do wagi 55 kilo za to jak rzuciłam palenie, już jako matka, przytyłam 15 kilo. 10 zrzucałam półtora roku, ale 5 jeszcze została.

Gość gość
Bo widzę! Po za tym nie muszą być grube, wystarczy mi to że mają rozciągniętą pochwę, albo jakąś obrzydliwą kreskę. Dla mnie to po prostu ohyda i długo trwa powrót do normalnego stanu :(

Gość gość
też nienawidze tych glupich bab i ich wstretnych bachorow, niestety mieszkam w bloku w miescie. mam depresje z ich powodu.

Gość gość
Powiedz to swojej matce ktora takiego pustaka urodzila!!!wiesniaro do obory.krowy trza wydoic!!!

Gość gość
Ty jestes jakas psychiczna. Oddaj sie na leczenie dziewczyno bo takie stany się leczy. Skoro matki i dzieci (nie bachory) sa ochydne to pomysl jaka ty jestes obrzydliwa skoro srasz i sikasz zygasz tepy Mlocie!? I spierda/laj z tego forum

Gość gość
Jestes nikim! Dnem! Pustakiem! Wiadra pomyi na ryj wiesniaro!!!!!!

Gość gość
21.00 Współczuję.. przytuliłabym Cię. :( Mieszkanie w bloku nie jest złe, ale jak zamieszka w nim j****y bachor to zaczyna się piekło niestety. znam ten ból :( 21:04 Jak ja jestem dnem umiejąc czytać i pisać to kim jest twój j****y bachor? Nie jest nawet końskim gownem :)

Gość egrwet444
jestem chyba jedyna obiektywna tutaj bo choć sama mam dziecko, to się nad ciążą i macieżyństwem jakoś specjalnie nie rozczulam. I powiem tak, ja przytyłam. Przed ciążą było 60, po ciąży 71. ale trzy lata póxniej 51, także jak chcesz to potrafisz. Miałam rozstępy które były moim kompleksem ale teraz już ich praktycznie nie widać. Wiem jednak, że nie każdej dziewczynie tak ładnie znikają jak mi. cycki niestety klapły, nie jest to jakać tragedia, bo są spore i pełne ale nie jesterczą już tak w górę jak kiedyś. ale pochwa? w moim przypadku jeśli się zmieniła to tylko na plus, jest super ciasna ( chyba kwestia dobrego zszycia ) i wydaje mi się, że mam fajniejsze doznania ( mój partner chyba też )

Gość gość
dzieki za wspolczucie. tutaj sie nie dogadasz, na codzien te kretynki tez takie sa wiem z doswiadczenia. ale zobacz sobie tutaj(jak masz fejsa) https://pl-pl.facebook.com/pages/Nie-lubi%C4%99-dzieci/584096571620370

Gość gość
gość dziś Bo widzę! Po za tym nie muszą być grube, wystarczy mi to że mają rozciągniętą pochwę, albo jakąś obrzydliwą kreskę. Dla mnie to po prostu ohyda i długo trwa powrót do normalnego stanu smutas.gif xxxxxxxxxxxx Ty im w gacie i pod bluzkę zaglądasz?Bo tych rzeczy nie widac dopóki kobieta sie nie rozbierze.A luźnośc pochwy moze tylko wyczuć partner.Znaczy,ze jesteś zboczona i cię to jara

Gość egrwet444
ale pisząc na temat, to tak - świeżo po ciąży moje ciało to była tragedia. na szczęście pierwszych tygodni nie spędzałąm przed lustrem, mój maż też skupiał się na dziekcu nie na mnie i moich wadach

Gość gość
21.06 konskie gowno to cie urodziło. Twoja stara powinna napisac zazalenie do szpitala bo im pewnie jakies gowno z rak wylecialo i upadlo na podloge i stad taki zjeb genetyczny

Gość gość
Bo 90% facetów wrabia kobietę w bachory, robi z niej kurę domową i inkubator a zajmuje się innymi kobietami po bokach. Większość facetów tak ma, sama widziałam. Tacy są i tak się ustawili. A te głupie baby dają się wrobić w ciąże po 4razy. Rozwalić sobie doszczętnie zdrowie i pochwe. a oni balują. okropność.

Gość gość
no i wyszło bydło z rynsztoka :-o

Gość gość
21:15 wiem że wysrało cię konskie gowno, chcesz coś jeszcze napisać macioro z wiadrem zamiast pochwy? :) nawiasem jak to jest mieć w domu takie j****e bachory ,zera, dna co tylko srają i jęczą, są nikim? :) i którym sama jesteś? :)

Gość gość
21:15 twoj****chory to śmiecie i gowno, a twoja stara to kórwa.