Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydliwie wyglądają baby świeżo po ciąży.

Polecane posty

Gość gość
No i co z tego? :D olejcie ją ludziska, nie warto ;)

Gość gość
e no nie przesadzajmy :P na wszystko są kosmetyki wspomagające ktore pozwalają dobrze wyglądać po ciąży- ja stosowałam kuracje przeciw rozstępową z efektimy pharmacare i moja skóra wygląda bardzo dobrze, po urodzeniu nie mam żadnego rozstępu :P

Gość gość
Bachory są obrzydliwe niestety, i te kretynki co się wyzywają zresztą też. Nic nie wyrośnie z takich bachorów, tej kretynki co rzuca takim słownictwem. Obraża obcych ludzi za nic. Powinni zabrać jej te bachory i wrzucić do gazu razem z nią.

Gość gość
Autorko tylko nie zapomnij o tym, że też kiedyś bylas, jak to określiłas, bachorem dracym ryja. Jak widać nawet szacunku do własnej marki nie masz, bo też Cię urodziła i zapewne po ciąży nie wygladala jak modelka z wybiegu. Powiedzialas jej kiedyś to co napisałaś tutaj?

Gość gość
21:31 no i co z tego że była? bachory są paskudne, lepiej kupić sobie kota szkoda czasu. przestańcie najeżdżać na autorkę takich osób jest mnóstwo w społeczeństwie. ludzie chcą odpocząć a nie słuchać ryku, a porod to męka i pogodzcie sie z tym.

Gość gość
Bo widzę! Po za tym nie muszą być grube, wystarczy mi to że mają rozciągniętą pochwę, albo jakąś obrzydliwą kreskę. Dla mnie to po prostu ohyda i długo trwa powrót do normalnego stanu smutas.gif xx jak widzisz ? :D Zagladasz kobietom w pochwy ? Palcem badasz ? :D Pod ubrania lukasz , szukajac "kresek ' ? :D Dobre ! :D Bajkopisarka z wiochy :D

Gość gość
Co do wyglądu świeżo po ciąży to sie zgodzę-okropieństwo! Zależy jeszcze jaki poród ja miałam cc i ta rana piękna nie była mimo ze teraz jej nie widać. Brzuch wyglądał jak w 7mc ciąży miękki flak Ochyda! Mleko z cycków płynące tez mnie obrzydzalo i kilka rozstępów. Zatem nie znam kobiet świeżo po porodzie wyglądających jak modelki i nie czarujmy sie ale ciąża przynosi marne efekty dla stanu zdrowia kobiety tego nie zmieni wasze biadolenie jaki to cudowny stan podobnie nie wkrecicie ze nic sie wasze ciało nie zmieniło. Teraz mam juz wagę sprzed porodu ale zajęło mi to kilkanaście mc po cc. Nadal ciało mi sie nie podoba bo takie jak było przed niestety nie jest bo te kilka rozstępów zostało, cycki super jędrne nie sa jak były itd Nie rozumiem także jak można dać sie wpuścić w kilkoro dzieci...dla mnie jedno to Max a gdybym wiedziała czym to pachnie za wczasu to tez bym se kota kupiła a pozniej koło 40stki zaszła w ciąże.

Gość gość
Autorka jest chora psychicznie , masakra wspolczuje twojej matce , ktora cie urodzila musiala Cie 9 miesiecy nosic pod sercem , 3 miesiace rzygac zapewne i znosic bol podczas porodu , myc Ci d**e jak sie obsralas , dawac jesc jak darlas sie z glodu i nosic kilka godzin jak mialas kolki i bylo Ci zle. TAK , WSPOLCZUJE TWOJEJ MATCE , BO GDYBY MYSLALA TAK JAK TY TO ZAPEWNE BY CIE WYSKROBALA I NIE ZAKLADALABYS TAKIEGO CHOREGO TEMATU PUSTAKU !!!!

Gość cołko prowda
Nie rozumiem jak one mogą wychodzić z domu i chwalić się takim stanem. Ja bym nie potrafiła. xxxx nie rozumiesz? mamy zapytaj, a nie nas :D w końcu zawsze kobiety tak wyglądają czyli twoja mama też. Z nią pogadaj czemu stała się słonicą dla takiego osrańca, bachora jak ty :D

Gość gość
Oho! widzę następny najazd szczęśliwych bezdzietnych, które mają tak ciekawe i wspaniałe życie, że wchodzą tu powyzywać mamy i dzieci :D i pokrzyczeć, że nie chcą mieć dzieci - jakbym co najmniej od nich tego wymagała i żądała urodzenia potomka i jakby mnie to obchodziło jak tam one sobie żyją :D

Gość gość
hehe dokładnie włażą i zakładają tematy, że nie chcą mieć dzieci - no to sobie nie miejcie, kto was zmusza? nie wlewajcie sobie, że to kogos obchodzi :P takie pyskate i wyszczekane ale tylko w necie, bo już przed ciocia i mamą kuli uszy i nie śmie pisnąć nasza wyzwolona hejterka :P za to jak siada przed kompem to taaaka jest wolna i niezależna hahaha ło matko ale żal :P Może poprzebierajcie się za jakieś postacie z fantasy, szyjcie sobie kostiumy i latajcie po lesie? widziałam takie rozrywki dla takich świrów jak wy :P