Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zjadłam dziś duuużo, ale też ćwiczyłam, ale i tak mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość

Rano miałam wielką (kubek ok 400 ml) kawę z mlekiem i cukrem, 2 razowe bułki z masłem, domową gotowaną szynką, pomidorem szpinakiem i twarogiem. w pracy banan, batonik Mars, bułka z szynką i pomidorem. piłam wodę i herbatę zieloną i miętową. w domu wieeelki talerz zupy z wczoraj - fasolowa na bulionie, a na deser 3 ciastka delicje szampańskie, mała kawa z mlekiem bez cukru. teraz wsuwam migdały prażone solone :( do pracy i z pracy chodzę ok 25 minut w jedną stronę, w domu po strawieniu ćwiczyłam 20 minut z Mel B oraz 15 minut skakanka ... ważę 62 kg przy wzroście 168 cm to chyba nie aż tak źle???

Gość gość
ale maciora. idz to zwymiotuj poki czas

Gość gość
Wcale nie zjadłaś tak dużo i całkiem rozsądne rzeczy jadłaś. pomijając Marsa i słodzenie kawy. no i te migdały to lepiej naturalne jedz. ale wcale nie ważysz dużo i nie jadłaś przecież frytek z macdonaldsa, ani chipsów, nie piłaś coca coli .... wyluzuj.

Gość gość
maciora?? a ty niby ile ważysz? ja ważę 60kg a mierzę 164 cm i nie jestem maciorą !!! mam całkiem niezłą figurę a nie same kości i brak biustu i bioder. nie mam wałków tłuszczu

Gość gość
ale przyznaj ze jestes dosc przysadzista :classic_cool:

Gość gość
A ja ważę 57 kg przy wzroście 164 cm. dziś zjadłam w sumie 4 grube kawałki razowego chleba z serem pomidorem i ogórkiem, z masłem orzechowym i na to powidła śliwkowe, 1 duży banan, 1 gruszka, 1 kiwi, na obiad spaghetti bolognese ale raczej mała porcja, posypana za to obficie parmezanem, batonik kit kat, 4 herbatniki petit buerre, 3 kawy z mlekiem bez cukru, herbata zielona i pu erh, wody dużo. ALE biegałam 65 minut (9 km)