Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy ze sobą dwa lata. Po około roku związku dosyć często bywał w klubach nocnych na imprezach, ogólnie bardzo rozrywkowy jest (w przeciwieństwie do mnie). Nie podobało mi się to, ale ufałam mu. Nie wyszło nam. Rozeszliśmy się. Zaczęłam rozmawiać o tym z różnymi ludźmi. Dowiedziałam się różnych ciekawych rzeczy. Na przykład, że nie szedł tam żeby napić się piwa, potańczyć ( a uwielbiał tańczyć). Zawiązywał mnóstwo znajomości. Na każdej imprezie poznawał kogoś, zaczynało się od namiętnych tańców (potwierdziło to kilka osób i nikt mi o tym nie mówił!), potem moje koleżanki słyszały od przeróżnych dziewczyn o nim, że do nich pisze, że zaczepia. A jedna z nich widziała od Niego wiadomość do pewnej Magdy... Że zostawiłby mnie dla niej. Jestem taka wściekła! Kochałam Go! Naprawdę go kochałam... Te same ręce, które obejmowały i dotykały jakieś lalunie z dyskoteki już następnego dnia obejmowały mnie. Był dla mnie wszystkim... Tęskniłam, czekałam, udawałam, że świetnie się bawię w sobotni wieczór, żeby dać mu trochę przestrzeni, mówiłam o wszystkim, podczas gdy on w każdej chwili mógł mnie zostawić dla jakiejś dziewczyny poznanej na imprezie. Gdybym go zobaczyła wydrapałabym mu oczy. Nie chcę go widzieć. Ale chcę go zrównać z ziemią. Chce, żeby wiedział, ze jest idiotą i że nie pozwolę, by jeszcze kogoś tak skrzywdził, że mu tego nie zapomnę. Nie chcę go widzieć, nie chcę z nim rozmawiać, brzydzę się nim. Co mam robić??

Teraz będą górowały Tobą emocje, nerwy, złość... to normalna reakcja. Ale za niedługo zdasz sobie sprawę, że w porę otrząsnęłaś się z tej złudnej miłości. On przecież nie był Ciebie wart. Pies na baby -nie ma nic gorszego. Teraz jesteś wolna, nie oszukiwana, bądź szczęśliwa. I głowa do góry. Rozerwij się gdzieś przestaniesz myśleć o tym dupku :) miałam bardzo podobnie więc wiem co mówie :)