Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wniosek o odroczeniu sprawy

Polecane posty

Gość gość

cześc, wnioslam pozew do sądu przeciwko mojemu ojcu, który jest pozbawiony praw rodzicielskich do mnie, wniosłam o podwyższenie alimentow z racji że sie uczę, mam coraz wieksze wydatki, chce odkladac na swoja przyszlosc, mama ma niskie zarobki i jest nam ciezko. przyszlo pismo z sadu ze mam rozprawe 5 maja,a wtedy mam maturę. jak sie odwolac?

Gość gość
Zmień termin sprawy. Musisz na piśmie po informować ze w tych dniach masz mature i odrocza ci sprawę .

Gość gość
obecność obowiązkowa? która rozprawa? słuchanie kogo? możesz zaznaczyć że podtrzymujesz jak w pozwie i upoważnić matkę lub inną osobę do reprezentacji. jak sluchana matka to mozesz wniesc o przedstawiciela z urzędu. dowiedz sie czy ojciec ma obowiazek stawienia sie jezeli tak to jw jezeli nie to nie masz interesu faktycznego w osobistym stawieniu sie mozesz po prostu wymieniac z ojcem pisma - interes prawny. jak za trudne dla ciebie w realizacji to odroczenie.

Gość gość
gość wczoraj cześc, wnioslam pozew do sądu przeciwko mojemu ojcu, który jest pozbawiony praw rodzicielskich do mnie, wniosłam o podwyższenie alimentow z racji że sie uczę, mam coraz wieksze wydatki, chce odkladac na swoja przyszlosc, mama ma niskie zarobki i jest nam ciezko. przyszlo pismo z sadu ze mam rozprawe 5 maja,a wtedy mam maturę. jak sie odwolac? X Alimenty nie są do odkładania na swoją przyszłość. Co spowodowało, że masz coraz większe wydatki, bo takie pytanie zostanie Ci zadane i będziesz musiała z grubsza wszystkie koszty przedstawić.