Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym msc ciąży przestałyście pracować?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa w którym miesiącu przeszłyście na zwolnienie, jaką pracę wykonywałyście i czy same prosiłyście o zwolnienie, czy może lekarz zalecił? Pytam, bo sama mam pracę dość specyficzną: jeżdżę po biurach i nauczam języka obecego. Narazie radzę sobie dobrze, ale martwię się jak będzie dalej: ścisk w autobusach, dźwiganie cieżkiej torby (laptop, podręczniki, kasa fiskalna), przemieszczanie się w dość szybkim tempie od klienta do klienta. Zastanawiam się jak długo dam radę...

Gość gość
W 6 mies. poszłam na zwolnienie, praca w obsłudze, siedząca, biurowa, sam pracodawca delikatnie zasugerował żeby iść na l4 bo mieli już osobę na zastępstwo, poza tym miałam wskazania do zwolnienia - skracająca się szyjka. Po macierzyńskim bez problemu wróciłam do pracy.

Gość gośćula
W 9 , z tydzień przed porodem ,lubiłam swoją pracę , ciaża rozwijała się b.dobrze ,ja czułam się świetnie więc chciałam pracować .

Gość gość
Mialam zamiar prscowac do piatego miesiaca,ale niestety od razu po zrobieniu testu dostalam plamienia,wiec powedrowalam na zwolnienie lekarskie juz w 4-5tygodniu ciazy,po potwierdzeniu jej badaniem krwi +sprawdzeniem przyrostu. Nawet na USG nie bylo jeszcze nic widac.

Gość gośćula
ja byłam kierownikiem w kantorze wym walut,gdyby był to bank to byłoby trudno z takim brzuchem wyjść do klienta,ale w kantorze klienta obsługuje sie przez okienko i brzuszka nie było widać