Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamara5

targi kosmetyczne we Wrocławiu

Polecane posty

Hej:) od bardzo dawna interesuje mnie moda i wizaż i, jak tylko nadarzy się okazja staram się korzystać z rozwijania moich pasji:) Niezwykle inspirujące są za każdym razem targi kosmetyczne, gdzie można zobaczyć i poczuć na własnej skórze nowinki kosmetyczne:) z tego co wiem najbliższe targi będą we Wrocławiu :) Oczywiście chciałabym tam pojechać, ale też chciałabym znaleźć jakieś tanie noclegi ,żeby nie wydawać majątku, a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na nowinki kosmetyczne:) Znacie jakieś sprawdzone miejsca?

Skąd ja to znam! Ahh, my kobiety! :D Zrobiłabym tak samo, ale wracając do tematu - nie określiłaś swoich wymagań, ani budżetu, a to są przecież podstawowe kryteria w tego typu sprawach :P Spróbuj może ze stroną http://kwaterydlafirm.pl/noclegi-we-wroclawiu , a na pewno coś Cię zainteresuje :) Trzeba tylko dobrze poszukać :P

Z tego co zrozumiałam chodzi ci po prostu o coś taniego ... myślę że we Wrocławiu nie będziesz miała z tym większych problemów poniewaz jest na prawdę dużo możliwości zaczynając od pokoi, kwater, aż po hostele i hotele, a wszystko w rożnych cenach i o rożnych standardach, poszukaj sobie najlepiej w internecie a później zadzwoń tam gdzie będą odpowiadały ci warunki

Rozumiem, że od tego jest intenret, żeby pytać, ale wątpię, żebys mogła tu znaleźć konkretne i rzetelne informacje. Ludzie będą pisali o noclegach, które chcą zareklamować, a nie tych naprawdę godnych polecenia. Lepiej popytaj znajomych, albo skorzystaj z jakiejś wyszukiwarki noclegów. Dzwoń, pytaj mailuj, jeśli raz znajdziesz jakieś dobre miejsce, to już później tylko tam bedziesz chciała wracać.

Dokładnie. Jestem tego samego zdania :) Jeśli nie masz żadnych znajomych we Wrocławiu, to może zapytaj na wrocławskim forum ;) A jeśli nie, to zwyczajnie skorzystaj z pomocy internetowej wyszukiwarki noclegowej :) Warto przeszukać neta, a później sprawdzić opinie innych na temat danego miejsca. Wrocław nie jest jakimś super drogim miastem, więc bez problemu powinno się coś fajnego znaleźć :) Spróbuj może na noce.pl/ spanie.pl/ eholiday.pl i innych tego typu stronach :) Owocnych poszukiwań!