Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy też olewacie pracę, lenicie się i nie wysilacie?

Polecane posty

Gość gość

bo u nas wszyscy w koło tak właśnie robią mimo że źle nie zarabiają, chcieliby najlepiej żeby zwalić wszystko na szefa

Gość gość
i szef ostatnio stwierdził że wszystkim zostały mniej niż roczne umowy o pracę i w ciągu roku zamyka firmę bo ma tyle kasy że ma to w doopie a nie chce mu się ciągle użerać z pracownikami :o jestem załamana :o

Gość gość
my z kolei byśmy chcieli, tzn. ja i moi współpracownicy, ale niestety na nędznym urzędniczym stanowisku można się tylko narobić za g*******e pieniądze. o******lają się ci na wyższych stanowiskach za pieniądze podatników. olewam, na ile mogę.

Gość gość
u nas każdy olewa dziwie sie szefowej ze to znosi

Gość gość
I dlatego w naszym kraju jest tak do d**y. Wszyscy tylko wymagają od innych, gdy np. chcą coś załatwić, ale sami jako pracownicy są g****o warci. Jacy ludzie, taki kraj.

Gość gość
WSZYSCY JADA PO SZEFACH A olewaja robote, ja nie olewalam awansowalam i zaraz sie na mnie wypieli :o banda nierobów

Gość gość
ja tez sie nie wysilam bo za 1200 nie warto - na awans tez nie ma co liczyc bo to mała firma faceta ktory pozatrudnial swoich znajomych. jeszcze mu sie marzy zebysmy tryskali pomysłami :-D