Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ponowne szycie krocza

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie związane z moim problemem. Byłam oczywiscie nacinana podczas porodu. Szwy puściły.. Chciałabym aby mnie ponownie zszyto jednak położna doradza wygojenie rany. Nie wiem na co się zdecydować. Nie wiem czy chce mieć kolejne dziecko, a obecnie mam miedzy nogami dzirurę. Czy któraś miała poobny problem?? Co wybrać..

Gość gość
ile minęło od porodu? Dlaczego szwy puściły?

Gość gość
mineło już 10 dni, nie wiem dlaczego pusciły, byłam u lekarza i powiedzialam że chce być szyta, zlecił wymaz z rany na wynik czeka się 5 dni, ewentualne nadkażenie trzeba bezie wyleczyc wiec sam zabieg znacznie oddali się w czasie i rana się pewnie sama zagoi

Gość gość
nie wierzę Ci w to co tu napisałaś sory :-D ale ni h/u/j jak by ci się rana rozlazła to byś miała krwotok jak go nie masz to znaczy że się zagoiła ,ale tu na kafe to bajki można pisać a nie do ginekologa chodzić heheheh

Gość gość e
Kłamiesz, tylko po co?

Gość gość
Bo trzeba robic cc w eskulapie! :D

Gość gość
Jakiś PRowiec robi reklamę cc PŁATNEGO OCZYWIŚCIE...

Gość gość
mi puścił jeden szew i obawiałam się bo wyglądało to jak dziura. Ale wszystko pięknie się zagoiło, minęło 4 miesiące a ja tego nie odczuwam(ani nie widać tego). Przemywałam rivanolem i smarowałam citatridiną, szybko się zagoiło.