Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkuleczka

zamówiłam mc temu tabletki vitaslim proactive i

Polecane posty

Gość gośćkuleczka

do dzis nikt do mnie nie zadzwonił by potwierdzić zamówienie ani paczki nie ma ! Przezornie zamówiłam płatnosć przy odbiorze . Co jest dziewczyny? nie chce tam dzwonić bo podobno 7 zł za minute

Gość gośćkuleczka
nie wiem czemu pół tematu ucięło no więc miesiac temu zamówiłam tablety vitaslim proactive i j.w

Gość gość
a co to jest ?

Gość gośćkuleczka
takie tabsy na odchudzanie ,ciesz się że cb nie dotyczy :)

Gość gość
a skąd zamawiałaś ? przez telefon czy internet ?

Gość gośćkuleczka
przez internet z ich strony internetowej ,chciałam przez telefon ale sie nie dodzwoniłam,to jakaś ściema chyba ,pewno wysyłają tylko tym co na konto .. dwa ziemniaki

Gość gość
Witam. Ja zamowilam internetowa z platnoscia przy odbiorze, dostalam wszystko Vitaslim blonnik certyfikaty. od miesiaca trwa kuracja i juz widze efekty. Polecam. naprawde warto

Gość gość
ale te tabletki to w ogole ponoc nie skuteczne. ja polecam zielona herbate pic 2-3 razy dziennie, mniejszy apetyt, w tym na slodycze, dietka b.fajna taka np south beach, albo ogolnie trzymac sie niskiego indeksu glikemicznego, dieta nielaczenia tez b. fajna.. skuteczna o ile niewiadomo jakich porcji sie nie wcina :D a tak poza tym troche ruchu, spacer czy rower.. przyjemne z pozytecznym i waga leci w dol.. a nie jakies drogie malo skuteczne tabsy :)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

jest teraz duzo suplementow diety,jest w czym wybierac....cwiczenia dieta i suplement i nie ma ze nie schudniesz:)ja polecam www.actislim.pl.poczytajcie sobie i same ocencie.

Gość Alina65_
Moim zdaniem najlepszy jest Lipocut. Są szybkie efekty i mam wrażenie, że też mam jędrniejszą skórę.

Gość Iwona900
Alina65, Mam dokładnie tak samo jak ty. Schudłam i skóra się ujędrniła. To pewnie efekt działania Lipocut.