Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wreszcie zrozumiecie że to koboeta dajac tyłka czerpie ta przyjemność

Polecane posty

Gość gość

i nie daje tak, by tak sobie dac :classic_cool:!!!

Gość gość
gość dziś i nie daje tak, by tak sobie dac cool.gif !!! X Ale my to już dawno zrozumieliśmy, dlatego przestaje nam zależeć, nie podrywamy już was, nie zależy nam na utrzymaniu trwałego związku, a w przypadku, gdy zachodzicie w ciążę coraz częściej was porzucamy i stajecię się samotnymi matkami, którymi już naprawdę niewielu mężczyzn się interesuje. Chciałyście równouprawnienia to je macie.

Gość gość
wybacz mnie mój facet mnie nie porzucił i nie porzuci mimo braku obraczki ,także współczuje tym biednym twoim partnerkom !ze trafiły na frajero niuedacznika

Gość gość
gość dziś wybacz mnie mój facet mnie nie porzucił i nie porzuci mimo braku obraczki ,także współczuje tym biednym twoim partnerkom !ze trafiły na frajero niuedacznika X Wypowiedziała się kobieta o naturze mężczyzny, wielka znawczyni. Rozejrzyj się, bo już Cię facet wali po rogach. Szukasz frajera i nieudacznika? Rzuć okiem na swojego faceta. Osiągnąłem wiele, przez całe życie inwestowałem w siebie budująć swoją pozycję. Dlatego teraz czerpię z tej inwestycji garściami zmieniając kobiety, jak rękawiczki. Skąd stukasz kruszynko? Zza biurka, z urzędu, czy jako podnóżek jakiegoś faceta na stołku? Znaj swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
:D właśnie widzimy twoją watrość :D do tego wyżej :D widzimy jakim jesteś zakompleksionym snobem .A co to ciebie obchodzą kobiety ?:) jesli trafi i stąc ją na idealnego faceta i odwrotnie ,jest między nimi niebo"" :) to dlaczego nie mogą wzajemnie z tego korzystać .Jest wspolne życie i tyle .Wyluzuj facet, nie kazda bedzie utrzymywała takiego jak TY

Gość gość
gość dziś smiech.gif właśnie widzimy twoją watrość smiech.gif do tego wyżej smiech.gif widzimy jakim jesteś zakompleksionym snobem .A co to ciebie obchodzą kobiety ?usmiech.gif jesli trafi i stąc ją na idealnego faceta i odwrotnie ,jest między nimi niebo"" usmiech.gif to dlaczego nie mogą wzajemnie z tego korzystać .Jest wspolne życie i tyle .Wyluzuj facet, nie kazda bedzie utrzymywała takiego jak TY X Zbyt dużo buziek. Zbyt mało poprawnie skonstruowanych zdań. Standard wśród słabo wykształconych kafeterianek - urzędniczek i pań od parzenia kawy.

Gość gość
Ale my to już dawno zrozumieliśmy, dlatego przestaje nam zależeć czyli zalezy jak kobieta nie ma przyjemnosci, udaje taka cnotliwa itp?? ja nigdy z nikim nie bylam, mam na mysli w lozku, bo widze, ze faceci uwielbiaja jakies gierki, niedostepne kobiety itp., takie kochaja, a jak jakas naprawde ich kocha, nieba by im przychylila, spelnia ich zachcianki seksualne to jest latwa d***** i sie puszcza :(

Gość koza blade runner a
kobieta dajac decyduje o przyjemnosci mezczyzna bierze chwilę i poddaje sie wieczności a chodzi tylko o decyzje dając bierze tą chwilę :P .

Gość gość
A co tu rozumiec ? ty se zmieniaj kobiety ,a kobiety zmieniaja sobie facetow :P myslisz ze jestes w czyms lepszy duppa wolowo ? :D:D:D

Gość gość
hahaha...i co tu rozumiec ...ze jestes padalcem smierdzacym ???????

Gość gość
jako kobieta mam dosyć seksualnej hipokryzji facetów :o co to ma do równouprawnienia? Kobiety to też ludzie i mamy potrzeby seksualne, to że przez wieki nie miałyśmy prawa do przyjemności nie znaczy, że teraz nie możemy jej czerpać. Faceci zamiast korzystać z tego, że coraz więcej kobiet otwiera się na seks, obrażają i zniechęcają, bojąc się, że kobieta też będzie chciała brać i korzystać. :o

Gość gość
jako kobieta mam dosyć seksualnej hipokryzji facetów :o co to ma do równouprawnienia? Kobiety to też ludzie i mamy potrzeby seksualne, to że przez wieki nie miałyśmy prawa do przyjemności nie znaczy, że teraz nie możemy jej czerpać. Faceci zamiast korzystać z tego, że coraz więcej kobiet otwiera się na seks, obrażają i zniechęcają, bojąc się, że kobieta też będzie chciała brać i korzystać. :o

Gość po prostu nie chcemy
miec kobiet, ktore bzykaly sie bez zwiazku

Gość gość
to sami się nie bzykajcie bez związku :o śmieszne jak faceci, którzy w*******iby każdą chętną, potem rozprawiają o cnocie kobiet :o

Gość gość
Nie kompromituj się autorze.

Gość po prostu nie chcemy
znowu kobiety musza uogolniac - nie kazdego faceta interesuje seks bez zwiazku, ale wy macie tak waskie horyzonty, ze wszystko lubicie wrzucac do jednego worka i szufladkowac, to chyba wynika waszego zacietrzewienia

Gość gość
faceci chca tylko seksu.

Gość gość
ja nie chce byle kogo.