Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obleśne ciało

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo brzydkie, grube cielsko (na dodatek porozciągane od wiecznych odchudzań) i nic mi się nie chce z nim robić, no bo co niby? Depilacje i smarowania i tak nie zamaskują tego świństwa. A jest w takim stanie, że chyba tylko operacja plastyczna lekko zamaskowałaby jego wygląd, a na to mnie nie stać ani nie będzie stać - wór do kolan, cyce do pasa, dupo-uda jak galareta, wszędzie kłaki, syfy i rozstępy, ryj jak rozgnieciony naleśniki, tłuste przyklapnięte włoski, kupa nadwagi. Mam już 30 i nigdy się nikomu nie podobałam, na plażę wyjść nie mogłam, a i tak dawniej wyglądałam trochę lepiej. Cholernie ciężko jest zachować spokój na co dzień z takim czymś.

Gość gość
To odchudzaj się mądrze. Pooglądaj na youtubie wykłady dr Kempisty.

Gość gość
Wiem co czujesz. Ja zawsze należałam do szczupłych osób, a po ciąży dobrnęłam do 70kg. Na początku tego nie zauważałam, ale któregoś dnia... Od tej pory czułam się źle, nie mogłam na siebie patrzeć, ciuchy na mnie nie pasowały, a nowych nie chciałam kupować, bo na wieszakach były piękne, a na mnie leżały okropnie! Postanowiłam się odchudzać, widzę już pierwsze efekty i nabieram energii do życia. Jedyne co mogę poradzić, to mądre odchudzanie,nic więcej, bo reszta przyjdzie wraz z efektami.

Gość gość
Dzięki :) Eh

Witam wszystkie Panie. Szukam aktualnie osób, które z powodu swoich kompleksów nie akceptują swojego ciała. Panie, które są w takiej sytuacji bardzo proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl

Gość gość
Raczej kosmetyki nie mają takich właściwości aby spalać tłuszcz, ale ja znam fajny który doskonale skóre ujędrnia przez co od razu jest ładniejsza- balsam z efektimy Pharmacare. Dodatkowo skóra po nim pięknie pachnie.