Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko hołota je wieprzowinę z kartoflami

Polecane posty

Gość gość

Najtańsze dziadostwo a przy tym nie ma wartości odżywczych tylko sam tłuszcz, obrzydliwy zwierzęcy tłuszcz, jak można się tym truć. Kotlet schabowy to coś obrzydliwego i ociekającego tłuszczem. Jak można się tak truć, no ale rozumiem, to najtańsze i można się napchać, fuuuu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tylko glupek pisze takie glupoty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tłuszcz wieprzowy jest zdrowszy niż twoje sztuczne margaryny...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W ogóle nie używam margaryny ani masła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
"no ale rozumiem, to najtańsze i można się napchać" skoro rozumiesz to po co komentujesz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ciekawe co autor/ka je... Pewnie siedzi głodna na diecie kiełkowej i wypisuje takie bzdury bo by se pojadła ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Przede wszystkim to należy jeść wszystko. Ja tam dziś np sobie śledzika wcinam :) wczoraj miałam wieprzowinę. W niedziele będę piekła królika z dodatkiem smalcu gęsiego (królik = b.suche mięso). W poniedziałki zawsze jemy piersi z kurczaka. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby nie jeść wieprzowiny temu że niby hołota ją je. Autorka pewnie ma chęć na schabowego i się wyżywa. Może na diecie siedzi bo walczy z kilogramami ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jednym slowem skarbenku zapraszame na kaszanke :P stopka: masz do wyboru wylacznie rodzaj kaszy jaki do niej bedzie dodany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Krolika ...o mamo! Kota tez upiecz co za różnica.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzięki temu, że nigdy nie jadłam paskudztwa typu schabowy nie muszę teraz walczyć z kilogramami. Za to często jadam mięso z indyka, w przeciwieństwie do wieprzowiny ma więcej białka niż tłuszczu :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wieprziwina to nie tylko schabowy pragne ci przypomniec, wieprz to duze zwierze i ma sporo jadalnych fragmentow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś Dzięki temu, że nigdy nie jadłam paskudztwa typu schabowy nie muszę teraz walczyć z kilogramami. Za to często jadam mięso z indyka, w przeciwieństwie do wieprzowiny ma więcej białka niż tłuszczu x A ile sterydow w indyku. Wasy i pryszcze pokrywają twoja twarz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jem wieprzowinę, rózne częsci:) A co do królika, nie jedliście nigdy? Jest rewelacyjny! Podzielic na części, posolić, popieprzyc, trochę czosnku. Ułozyc w garnku, podlać rozrobioną kostką rosołową. Malą cebulę naszpikować goździkami, 12szt, wlozyc di garnka. Dusic na malym ogniu do miękkosci. Zrobic sos na bazie gęstej smietany i lyzki mąki. Wyjąć mięso, wlac sos i zmiksowac zawartośc garnka, z tą rozgotowaną cebulą w srodku. Mozna dodac trochę posiekanego koperku. Smacznego:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie wszystkie indyki są nafaszerowane hormonami, jak się je hoduje samemu na własnym podwórku to nie są, natomiast jak się kupi w dyskoncie to pewnie tak

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Trawa indyka nie nakarmisz, a pasze to sama chemia. Poza tym szczepienia, antybiotyki samo zdrowie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×