Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mają potęzne duże wymagania co do wyglądu

Polecane posty

Gość gość

niestety :)

Gość gość
Wymagania te wynikają z wysokiej podatności mózgu kobiety na pranie mózgu. Mężczyzna wie, że jeżeli w TV zobaczy przepiękną modelkę, to jest to tylko modelka. Kobieta, gdy zobaczy w TV pzystojnego modela, koduje sobie w mózgu, że jest niesamowicie atrakcyjna i zasługuje na takiego właśnie mężczyznę, a w rzeczywistości ma >10 kg nadwagę, fatalną figurę, małe piersi, płaskie pośladki, krzywe nogi, cellulit, siano zamiast włosów, ziemistą cerę, fatalną kondycję fizyczną, słabe wykształcenie, niskie zarobki i tak dalej.

Gość gość
A same nie są piękne pitryny głupie...

Gość gość
Nie wszystkie A większość facetów również rozgląda się za dziewczynami o figurze modelki

Gość gość
Wszystkie lecą na wygląd

Gość gość
w sumie kobiety to megalomanki, skoro same niewiele sobą prezentują więc ich facet musi spełniać te wszystkie wymagania których u nich brak

Gość gość
Żadna cie nie chce zj***e bo oprócz tego że jesteś brzydki to jeszcze tępy. Gdyby tak było jak piszesz to brzydcy faceci nie byliby w związkach, a tak nie jest. To, że jesteś tak beznadziejny, że cie żadna nie chce, ale to jest tylko twoja wina.

Gość gość
gość dziś w sumie kobiety to megalomanki, skoro same niewiele sobą prezentują więc ich facet musi spełniać te wszystkie wymagania których u nich brak X Bardzo ważne jest również wywołanie zazdrości u innych kobiet. Dla kobiety atrakcyjny mężczyzna to sposób na uzupełnienie braków w poczuciu swojej wartości.

Gość gość
To widać ewidetnie

Gość gość
gość dziś Żadna cie nie chce zj***e bo oprócz tego że jesteś brzydki to jeszcze tępy. Gdyby tak było jak piszesz to brzydcy faceci nie byliby w związkach, a tak nie jest. To, że jesteś tak beznadziejny, że cie żadna nie chce, ale to jest tylko twoja wina. X Jeżeli Szanowna Pani odpowiada na moją wypowiedź, to słowem uzupełnienia napomnę, że takie teksty spływają po mnie jak kaczka. Jestes bardzo pociągającym, inteligentnym, dobrze wykształconym i dobrze sytuowanym żonatym mężczyzną, który miał więcej partnerek seksualnych niż Szanowna Pani będzie miała par obuwia w swoim życiu. Ciekawym jest, że gdy mężczyźni obnażają prawdziwą naturę kobiet, to te atakują ich stosując niskiego lotu określenia i zwroty rodem z rynsztoka.

Gość gość
Wcale nie mają takich dużych wymagań, pewnie jesteś brzydki jak g****o i śmierdzisz :D

Gość gość
Pisałam do autora tematu, który ewidentnie jest debilem bo tylko debil może dzień w dzień od miesiąca zakładać jeden i ten sam temat :D

Gość gość
Kobiety wymagają foto-modelów

Gość gość
Kobiety lecą tylko na wygląd, bo co se mają k****a żałować fajnego rooochańska z tępymi przystojniakami, którzy nie umieją sklecić zdania? Bo inteligencja odstrasza kobiety, ale mają prawo do odrobiony przyjemności. Kobiety same przecieniają swój wygląd, jak koleżanka mi autoportret wysłąłą to uwypukliła najlepsze cechy, na portrecie ciacho, a w rzeczywistośc***askuda.

Gość gość
Młode są wymagające co do wyglądu faceta, jednak z wiekiem mądrzeją i szukają mądrego faceta, najlepiej aby był od niej sprytniejszy i inteligentniejszy niż one same przez co mają poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji.

Gość gość
ale ten autor jest powalony chwali sie ze jest zonaty i mial mnostwo partnerek seksualnych to skoro jestes taki rozrywany to zrob sobie test na hiva czy przypadkiem te partnerki nie uraczyły cie syfem a ty swojej zony przypadkiem. z tego co ty piszesz chlopczyku to widac ze nie masz zadnej zony a o partnerkach w seksie mozesz poki co sobie pomarzyc ,ewidentnie zostales olany i masz kompleks na wwwwwwwtym punkcie...

Gość gość
ja jestem ładna, uroda modelki, a każdy mój ex był brzydalem i do tego wcale nie bogatym, tylko biedne maminsynki. Ale o dziwo każdy miał o sobie mniemanie jakby był jakimś ronaldo...

Gość gość
więc zostań fotomodelem.

Dla mnie facet jest skreślony jeśli: -niski i gruby -wysoki i chudy -ma dziewczęcą twarz -ma wielki nos -jasne rzęsy, takie odblaskowe wręcz -jest rudy -ma piegi -ma odstajace uszy -ma zepsute zęby -nie ma zarostu -włosy jasny blond -widać mu żyły na rękach, stopach -niewysportowany, z klatą 10letniego chłopca -obgryzione paznokcie -małe oczy -włosy na żel -długie włosy -krzaczaste brwi -depilujący się -fałdy tłuszczu -pryszcze -blady lub przesadnie opalony -duże usta -brudas, śmierdziel -zbyt długi zarost na twarzy

Gość gość
moja zona to juz wgl. ma p*****lniecie na punkcie swojego wygladu, higieny- jest piekna cudowna, ale przesadza, do sklpeu zmienia bielizne, tylko markowe dresy, torebka do kazdego stroju, no ale to moge zniesc jeszcze, ale jak sie czepia mnie to mnie k***ica bierze wyobrazcie sobie, ze mi mowi wprost, ze musze isc do fryzjera bo jak mi podrosna ciut wlosy to wygladam dla niej asexualnie i wgl ja odpycham! i musz sie golic prawie na zero, a mam atletyczna budowe ciala, kawał lapy i wygladam jak kryminalista , normalnie sie ludzie mnie boja, a ja potulny facet jestem po 2 idziemy np gdzis razem np na zakupy a ta potrafi sie rzec ,ze mam cos w uchu, ze mam plame, musze byc idealny, aja zwykly prosty facet jestem, w d***e mam czy mam koszulke wymieta czy kolorem nie pasuje do spodni, ale co zrobic, juz 13 lat razem i jakos wytrzymuje, ale czasem jest mi przykro,ze dla mnie jej wyglad sie nie jest az tak wazny, jest piekna i kocham ja w dresie i w sukience, i jak przytyje czy schudnie, a ona? ciagle ma cos do mnie...

Gość gość
studzia, żyły na rękach są fajne przecież.

Gość gość
Bardzo ważne mieć o sobie jak najlepsze mniemanie i wybierać tych najlepszych i najlepsze towary. Oto właśnie chodzi w świecie konkurencji. Najlepsi wygrywają, reszta może ich tylko podziwiać. A ci którym taki stan rzeczy nie odpowiada niech lepiej schowają się w piecu.

Gość gość
dokładnie, toteż ja mam najlepszego faceta na świecie, bo na niego zasługuję, a autor niech jojczy dalej na forum.

Gość gość
Jestem autorem tematu twierdze, ze kobiety przesadnie patrzą na wygląd mężczyzny

Gość gość
a ja jestem gościem, i twierdzę, że musisz być strasznym nieudacznikiem, skoro tak tłumaczysz swoje niepowodzenia z kobietami :classic_cool: kobiety lubią mężczyzn z charakterem.