Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybieramy Pana Mariana Kowalskiego (RN) na Prezydenta!

Polecane posty

Gość gość
Wspaniały, prawdziwy, szlachetny człowiek. Nie celebryta i nie agent. Skromny zwykły człowiek. Tylko on może jeszcze uratować Polskę. Która istnieje już tylko z nazwy... Jesteśmy z Panem Marianem!

Gość gość
Lepszy Kowalski z RN niż ten niekumaty lewak Duda od pisiorów

Gość gość
Dokładnie. Ja zagłosuje na Kowalskiego gdyż widzę w Ruchu Narodowym przyszłość. Są młodzi i kiedyś połączą swoich wyborców, wyborców Korwina i część obecnych PiSowców, a także wchłoną wyborców KNP co jest kwestią czasu. Ale mimo wszystko wolę Tego Dudę w II turze o ile taka będzie niż "Bula". Ten przynajmniej ma jakąś prezencję i choć stara się mówić logicznie nie podpierając kartką. Na krzesłach i stołach też myślę stawać nie będzie .

Gość gość
Też będę głosowała na kogoś z tego grona jak JKM , Kowalski itd... Ale chyba właśnie P.Marian będzie moim wyborem. W całej Europie (na zachodzie) nurty patriotyczne i nacjonalistyczne wchodzą do parlamentów. To jest naturalny głos sprzeciwu przeciwko temu co próbuje się robić niszcząc kulturę Europy. Niestety u nas ociężałe umysły polaków wciąż są podatne na manipulację medialną (mediów które są jedynie polskojęzyczne bo nie polskie to należy pamiętać gdyż zapewne temu promują politykę proniemiecką itd ale na pewno nie propolską)... Wciąż duża grupa osób wsysa bez opamiętania to co mówią im telewizja i bardziej znane gazety. Zmanipulowani, w lęku przed tzw "ciemnogrodem" wybierają pookrągłostołową bandę... Szkoda że nie widzą jednocześnie jak ten ich postępowy zachód się budzi i zaczyna głosować na nurty patriotyczne i nacjonalistyczne nazywane przez ich ,,ukochane media,, "neonazistowskmi", a jak!.... Szkoda że Polacy nie mają na tyle oleju w głowie co choćby Węgrzy. No niestety, u nas PrOpaganda i manipulacja jest naprawdę zakrojona na ogromną skalę....

Gość gość
Obejrzałam materiał. Ciekawy człowiek, warty uwagi.

Gość gość
Hej. Lajkujcie na facebooku profil Mariana Kowalskiego i profil "Ruch Narodowy"!

Gość gość
Wrócę do kraju jak mu się uda :)

Gość gość
Zagłosowałbym na Mariana Kowalskiego jednak większe szanse ma Korwin. Do obydwu kandydatów mam wielki szacunek.

Gość gość
Pooglądałam sobie wypowiedzi tego Pana na YouTube i cóż, muszę stwierdzić że chyba w końcu mam po co iść na wybory bo jest na kogo zagłosować, a ie jak do tej pory. Także ma mój głos :)

Gość gość
Zdaje się że Kowalski to bliski kolega Pana JKM :)

Gość gość
Dobry kandydat!

Gość gość
Gdyby antypolskie media nie manipulowały rzeczywistością, a Polacy trochę myśleli samodzielnie to tacy ludzie już dawno rządzili by Polską... A tak co z tego że my zagłosujemy, jak 95% łyka papkę wsi24, wybiórczej i całe tej pozostałej bandy...

Gość gość
Przekaz medialny w całości został opanowany od samego początku III RP przez postkomunę manipulującą narodem na wszelkie możliwe sposoby.

Gość gość
Popieram Komorowskiego.

Gość gość
afuuj widzieliście wystąpienie dzisiejsze? Widzieliście jakie miał zajady? Nie mogłam na to patrzeć.Akurat jadłam :O

Gość gość
Tylko MARiAN!

Gość gość
generalnie to każdy kto nie jest z Wiejskiej jest dobry - czyli Kukiz, Korwin i Kowalski. To ich partie powinny od dawna tworzyć Sejm - Kukiz - centrum, Korwin-prawica, Kowalski-lewica:classic_cool:

Ale nie będą tworzyć, Są pewne opcje stworzone przez lata. Poparcie dla PIS i PO rośnie, nie spada. Dlatego lepiej postawić na PIS i na Pana Andrzeja Dudę.

Gość nacjonalista1995
piotrek Wyjdź stąd :).Swoim postępowaniem popierasz rządzący układ i tel-AVIZJĘ.Jedyna opozycja to KNP i RN! BĘDĘ SZEDŁ DROGĄ,KTÓRĄ SZEDŁ ROMAN DMOWSKI!

Gość gość
Taki Prezydent jak P.Marian to marzenie. W normalnym nie oglupionym i myslacym spoleczenstwie 'bilby sie' z JKM w 2 turze i debatowal na najwyzszym poziomie... Ja jednak mimo wszystko w 2 turze o ile do niej dojdzie i bedzie to pojedynek Komor-Duda, oddam glos na Dude bo chociaż nie będzie robił takiej siary. Ma jakas prezencje, potrafi się logicznie wyslweic bez kartki... no i skoro obiecuje to moze chociaz bedzie wychodzil do wk.....ego narodu a nie chowal sie w palacu. Uważam ze wszyscy zwolennicy JKM i narodowcy mimo wszystko w takim przypadku w 2 turze nie powinni zostawac bierni tylko dac glos na Dude.

Gość gość
Popieramto co wyzej

Gość gość
zgłaszam temat do usunięcia. dość! oszołomstwa