Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boli jak zginam rękę w nadgarstku. co to jest, jak to wyleczyć

Polecane posty

Gość gość

zginam w dół i boli na wierzchu nadgarstka pośrodku gdzie jest taka wypukłość

Gość gość
może być to zespół cieśni nadgarstka, musisz iść do lekarza on powinien dać ci skierowanie na EMG badanie potwierdzające lub wykluczające tą przypadłość

Gość gość
żartujesz, w lewej ręce? :o

Gość gość
może być w prawej, lewej albo w obu. a drętwieją ci dłonie w nocy, tak że czasem jak się obudzisz to nie możesz zginać palcami?

Gość gość
ałciu.

Gość gość
idz do lekarza ,bo moze masz raka , teraz nic nie wiadomo ,zrobia ci przesw, zbadaja moj znajomy tez tak mial okazal sie to rak zlosliwy nadgarstka naprawde meczy sie chlopina dalej juz po chemii ,nie zycze nikomu raka, idz do lekarza

Gość gość
Ja mam tak od podpierania głowy , pomaga opaska

Gość gość
gość dziś po ilu dniach przechodzi?

Gość 4everbeauty
Masz dosyć uporczywego bólu? Pozbądź się go za pomocą plastrów PowerStrips™. To ultra-cienki zatwierdzony przez Agencję Żywności i Leków w USA (FDA) środek medyczny pierwszej klasy, który po naklejeniu na skórę ściśle do niej przylega, dzięki czemu przynosi ulgę, uśmierza ból, usuwa toksyny z organizmu oraz przyczynia się do poprawy ogólnej kondycji skóry zapewniając jej zdrowy wygląd. Efekty są niesamowite!!! Jeśli jesteś zainteresowany zakupem zapraszam do sklepu internetowego: http://4everbeauty.fgxpress.com/products-polish/powerstrips/?lang=pl na górze, po prawej stronie -> KUPOWAĆ

Gość gość
Masz dosyć uporczywego bólu? Pozbądź się go za pomocą Kliniki nadgarstka.

Gość krezzia
Po sprawdzeniu twoich dolegliwości obawiam sie, ze moze to byc zespol ciesni nadgarstka. Dla pewnosci mozesz przeczytac sobie jeszcze artykuł http://zdrowestawy.expert/zespol-ciesni-nadgarstka/ w ktorym to wszystkie objawy sa opisane dla pewnosci, ale na 95% jestem pewien, ze to niestety to i konieczna bedzie wizyta wlasnie w jakiejs dobrej klinice.

Gość gość
decydowanie klinika nadgarstka. Wydaje mi się że to najlepszy wybór jeżeli chodzi o takie rzeczy.

Gość gość
Witam też mam ten problem ale na wf 2 lata temu źle załapałam piłkę i bolał mnie palec następnego dnia było ok a potem po miesiącu strasznie bolalo mnie w nadgarstku i tak co jakiś czas na wakacjach idę do lekarza bo to jest męczące proszę o podpowiedź