Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestalem patrzec na nia jak na kobiete

Polecane posty

Gość gość

witam.wiem ze mnie bedziecie opierdzielac ile wlezie itp lecz nie moge sie pozbierac. w poniedzialek wjechalem do niemiec za granice, obecnie jestem. w niedziele zrobilem to pierwszy raz z dziewczyna, nie spodziewalem sie tego, chodz wiedzialem ze jest dziewica, pamietam ze bylo duzo krwi, widzialem jej lzy, wiem ze bolal ja kazdy ruch byla nawilozna dobrze lecz nie w tym problem. wiem ze mozecie pomyslec ze jestem sk***isynem ale nie moge sie pozbierac, w momencie gdy wszedłem w nią od razu krew szczerze mowiac obrzydzilo mnie to. w poniedzialek wyjechalem i nie wiem czemu ale jakos dziwnie sie czuje, jak na nia patrze to troche czuje taki niby wstret niby obrzydzenie, wiem ze to fizjologia ale nie moge tego przelamać. nie moge spojrzec na nia jak wczesniej ciagle ta akcja i ta krew, tak, mam obrzydzenie co do krwi itp. pytam serio powaznie. jestem doroslym facetem a jednak nie, rozwazam zakonczenie zwiazku. co robić ? pomoc! powaznie1 mam 28 lat lubie seks itp ale dziewice nie ciagnely mnie a jednak sie trafilo...jestem bardziej dusza wolaca imprezy zabawy wodke seks maryche itp

Gość gość
Chrzanisz. Chciałeś "zaliczyć" dziewicę. Z ciekawości jak sądzę, bo o uczuciach nic w poście nie widzę. Zaliczyłeś. Teraz ją zostawisz. Jesteś draniem.

Gość gość
:D :D o moj Boze... jestes nienormalny!! Krew Cie obrzydza ?? Ja to z facetem robie nawet w czasie okresu..lubisz seks ? a miales swój pierwszy raz ? OMG.. cyferki Ci sie w wieku pomyliły ;)

Gość gość
Jaka sciema. Rozumiem, ze tej krwi to bylo pewnie wiadro

Gość gość
zacznij patrzec sie na siebie bez rozowych okularkow :P, :P, :P stopka: wyjasnic dupkowi ze jest dupkiem potrafia wszystcy. wyjasnic tak zeby zrozumial - potrafia nieliczni

Gość gość
kolejna, którą przelecisz, powinna cię ugryźć w k****a do krwi, wtedy cię może przestanie obrzydzać

Gość gość
nie kochasz jej to daj jej spokój bo gdyby bylo inaczej to choć współczuł byś. W końcu ten jej pierwszy raz raczej przyjemny nie był zwłaszcza gdy krwawiła. Miałeś swój wkład w jej ból choćby mówiła że nic...Nie kochałeś już wcześniej więc niewygodna ci jest. Że też się na tobie nie poznała wcześniej. Żal mi jej ale to był jej wybór:(

Gość gość
Ty nie jesteś mężczyzną tylko ci/pą.

Gość gość
nie moj nie byl pierwszy ja robilem majac 16-17 lat nie bylo wiadra krwi ale dosc duzo, tak obrzydza nie pytam powaznie

Gość gość
No i cóż Ci mamy powiedzieć? Szukaj sobie niedziewic i baw się dalej świetnie :O Ta dziewczyna do końca życia będzie żałowała, że odbyła z tobą swój pierwszy raz, że tak źle trafiła, czy wybrała, bo chyba tego chciała, tylko spodziewała się jakichś uczuć z twojej strony. Jesteś strasznym człowiekiem, nie chciała bym nigdy mieć kogoś takiego jak ty wśród swoich znajomych. Ty nie masz uczuć, jesteś martwy :O

Gość gość
co mam robić ? psycholog ? porozmawiac z nia pomozcie .

Gość ZlaKobieta
Moj byly porzucil mnie tydzien po pierwszym razie. Rok zwodzil mnie ze mnie kocha a w rzeczywistosci chcial puknac dziewice. Tak sie to odbilo nie na mnie- ale na moich partnerach lozkowych- wybieram prawiczkow, zwodze, zaciagam do lozka i kiedy sa mi juz zbedni odstawiam. Oni sa zakochani a ja nie. Nazwiecie mnie suka? Kurwa? Splywa to po mnie. Zostalam tak nazwana po tym jak oddalam dziewictwo-jak mi sie wydawalo- milosci swojego zycia. Cgociaz wlasciwe slowo to naiwniara.

Gość gość
zla kobieto może mnie zechcesz skrzywdzić? ale nie jestem prawiczkiem ;)

Gość gość
Jesli masz jakies ludzkie odruchy nie odrzucaj jej, bo zafundujesz uraz na dlugo, moze i cale zycie, ludzie sa rozni. Nie musisz z nia byc skoro nie chcesz, ale nie udawaj ze jej nie znasz. Zapros do kina czy kawe. Do lozka z nia nie chodz,ale pokaz jej ze szanujesz jako czlowieka.

Gość gość
aha :D