Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie piersi po karmieniu?zawsze mialam male b w ciazy i w trakcie kp

Polecane posty

Gość gość

Duze c zastanawiam sie jaki rozmiar bede miala jak zakoncze karmic? Skoro piersi sa nabrzmiale jak sie konczy karmienie i pokarm sie wysusza to zostaje rozmiar z karmienia?? Fajnie by bylo;-)

Gość gość
Hehe.. Nie. Nie zostanie ci taki rozmiar jak po karmieniu. Będzie mniejszy nawet niż przed ciążą... To tak delikatnie mówiąc bo tu już nawet nie ten mniejszy rozmiar będzie problemem

Gość gość
Przed 2 ciążami miałam B, podczas karmienia C a po 2 ciąży i karmieniu małe B a często kupuję rozmiar A :D Jedyny plus, że nie sflaczały, tylko przez jakiś czas trochę na sutkach było widać rozciągnięcie. Nawet nie wiem kiedy wszystko wróciło do normy, tylko rozmiar ciut mniejszy się zrobił ;)

Gość gość
U mnie przed ciążą A/B, w czasie karmienia C. Po zakończeniu karmienia pełne B. U mnie zdecydowanie powiększyły się i takie zostały. Żadnych fałd nie mam. Pełne piersi. Natomiast sutki miałam dosyć małe, w czasie karmienia powiększyły się i pozostały znacznie większe po ustaniu karmienia. Nie podobało mi się to, długo się przyzwyczajałam.

Gość gość
A ja mam wieksze , podczas karmienia urosly dwa rozmiary , potem skurczyly sie o jeden , jedrnosc troche tylko mniejsza

Gość gość
ja mam piekne zwisy:(

Gość gość
U mnie w pierwszej ciazy z b na c, podczas karmienia na poczatku d. Potem wrocily do c. Teraz jestem w drugiej ciazy i juz mam d:-( nie wiem co bedzie jak urodze.

Gość gość
To nic nie mówi a, b, czy c. Sama miałam b a po 2 dzieci mam g, bo w końcu wiem jak dobrać stanik, ważę cały czas tak samo :p

Gość gość
Jesli obwod pod biustem sie nie zmienil to wielkosc miski ma znczenie i mowi duzo. Co innego jak wraz z miska rosnie obwod pod biustem.

Gość gość
Panie nie pisały czy 75 czy 90 mają po ciążach