Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fiku miku jest głupia

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

I niemoralna, bo zrobiła wszystko, żeby poufne dane przedostały się w niepowołane ręce...

Gość gość
zgadzam się!

Gość gość
co zrobiła fiku?..i jakie poufne dane?sisi

jakie poufne dane? sam zamieszczasz prywatne zdjecia innych osób BEZ ICH zgody a potem jeszcze zwalasz na mnie?! MIEJ FACECIKU HONOR.

Mam honor. To były zdjęcia, które były opublikowane już gdzie indziej. A ja zrobiłem tu edycję limitowaną zdjęć PK, tak, żeby były dostępne przez góra 15 min. A ty specjalnie wygrzebałaś fotę mojej koleżanki z roboty z moich zasobów na fotosiku, której nie wkleiłem. Zrobiłaś to specjalnie, żeby pokrzyżować mi plany Jesteś najlepszym dowodem na to, jacy frustraci są toksyczni...

Gość gość
Fiku a ty masz honor ze uganiasz sie ciagle za brunetem bez celu

udostepniłęś zdjecia dwóch dziewczyn, mnie to nie obchodzi, jedynie irytuje, ze nei szanujesz tych osób. Nie wiem też czemu swoje patałactwo, czyli udostępnainie zdjęć, których niby nei chciałes udostępnic zwalasz na mnie? A co ja jestem winna że udostępniasz na swoim profilu zdjęcia i wklejasz je na kafe w temacie: patrzcie to są zdjecia dziewczyn, któe mi sie podobają.

Udostępniłem w sposób kontrolowany. A przez ciebie wymknęły się spod kontroli. To nie ma nic wspólnego z brakiem poszanowania, bo były przez nie udostępnione o pisałem o nich w samych superlatywach, czyli obiektywnie... Nie chcę tylko, żeby niewłaściwi (życzliwi) ludzie je powiązali z tymi tematami... Widzisz. Czujesz się winna, bo się tłumaczysz...

"Udostępniłem w sposób kontrolowany" jaki kontrolowany, skoro nie kontrolowałeś i były ogólnodostępne dla każdego???????

Dlaczego zwalasz na mnie swoje partactwo? Miej jaja i przyznaj: Udostępniłem zdjęcia, których nei chciałem udostępnić. Jestem frajerem i partaczem. Robię to bez zgody owych dziewczyn. I sam nei wiem, co udostępniam publicznie, bo nie jestem zbyt bystry apotem zwalam na innych, zę sie an mnie uwzięli, bo wstyd mi, ze jestem, frajerem.

Kontrolowany, bo kontrolowałem czas i liczbę otwarć... Tak zawsze robię. W zdjęciach koleżanki z roboty, ustawiłem status "prywatny", więc myślałem, że są niedostępne

Gość gość
a po co wymieniacie sie zdjeciami? sami sobie winni jestescie zachowujecie sie jak niediojrzale nastolatki zalosne

Nie wymieniamy sie zdjęciami. Æðelgast udostępnił zdjęcia na swoim profilu i nie były prywatne skoro wsyzscy je widzieli łosiu 🖐️

Gość gość
miku leci na kazde portki taka wyposzczona jest

Proszę tutejszych "facecików" by brali odpowiedzialność za swoje czyny a nie zakładali głupie tematy. Biedni chłopcy 🖐️

Gość gość
biedna i uposledzona to jestes ty ,zanim ocenisz innych spojrz jakie ty tematy zakladasz /p/i/e/r/d/o/l/c/u

Gość __sandruhhna__
Ja właśnie nie wiem co sądzić o fiku. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony jak czytam jej wypowiedzi to sobie myślę - "wow, laska ma łeb na karku". Z drugiej, jak widzę te niekończące się tematy o brunecie to zaczynam wątpić czy mam do czynienia z poważną osobą - no chyba, że ona to robi dla jaj. Jedno trzeba jej przyznać - jest prekursorką tutejszego forum :P

ja nie zakładam tematów o tym jacy inni ludzie z forum są niedobrzy, nie mam takiej potrzeby :)

Gość gość
Jedno trzeba jej przyznać - jest prekursorką tutejszego forum x zaszczyt w hoooooy być największą desperatką na kaffe.